FK PŘÍBRAM
02.06.2011
Česká liga st. žáků, 29. kolo
1:5
Jablonec vs. Příbram
Branky: 7., 9. a 68. Černý, 52. Skuhravý (vlastní), 61. Farkaš – 70. Weber
Rozhodčí: Krupa, Nádeník, Melichar
Diváci: 50
Jablonec: Uhlíř, Weber, Šedý, Štěpánek Soukup, Bulíř, Mokroš, Kubista, Malý, Mihálik, Prokop
Příbram: Balík – Červeňák (21. Růžek, 36. Červeňák, 66. Černý), Holý (64. Rys), Kvěch, Matějů (68. Svojše) – Rys (58. Petrák) - Baran (23. Petrák, 36. Baran), Suchan (23. Farka, 36. Suchan), Hušek (58. Farkaš)– Svojše (17. Špinar, 36. Svojše, 58. Doubrava), Černý (29. Doubrava, 36. Černý, 58. Špinar)

Černého hattrick v Jablonci podtrhl vysoké vítězství Příbrami

Jiří Baran

Předposlední soutěžní zápas sehráli 31.5. starší žáci Příbrami v Jablonci nad Nisou. Svého soupeře příbramští hosté jednoznačně přehráli ve všech činnostech a zvítězili 5:1 (2:0). Tři góly si do své střelecké statistiky připsal Václav Černý.
V úterý 31.5. jeli starší žáci Příbrami do Jablonce nad Nisou k předehrávce 29. kola. Zápas byl jejich předposledním soutěžním zápasem v žákovské kategorii. Utkání se hrálo za horkého, ale také větrného počasí. Příbram zůstala i v Jablonci na vítězné vlně a dosáhla vysokého vítězství. Od začátku utkání měli příbramští hosté výraznou územní převahu a svého soupeře znatelně přehrávala kombinacemi, rychlostí i pohybem. Domácí spoléhali na dlouhé pasy a přečíslení. I přes převahu Příbrami se do první velké šance dostali domácí – v 5. minutě po průniku do příbramské šestnáctky nastřelili tyč Balíkovy branky. V 7. minutě šla Příbram do vedení – Matějů poslal kolmou přihrávkou po zemi Černého do brankové příležitosti. Černý přízemní střelou překonal Uhlíře – 0:1. O dvě minuty později se Černý trefil podruhé. V 9. minutě dostal Černý přihrávku od Huška a tvrdou střelou po zemi ze 17 metrů se trefil přesně k pravé tyči – 0:2. V 33. minutě zahrozil podruhé i Jablonec – po přimém kopu ze „značky malého rohu“ hlavičkovali jablonečtí těsně vedle levé tyče příbramské branky. I druhý poločas byl obrazem toho prvního s tím, že převaha Příbrami byla ještě výraznější. O třetím gólu do své sítě se postarali sami domácí. V 52. minutě Matějů v jabloneckém pokutovém území netrefil dobře míč, ale Skuhravý poslal malou domů, kterou jablonecký brankář minul – 0:3. V 61. minutě přihrál Červeňák Baranovi, který si pohrál s obráncem, aby nakonec poslal zpětnou přehrávku do šestnáctky. Na přihrávku se naběhl Farka a střelou „z první“ nedal Uhlířovi šanci vyniknout – 0:4. V 64. minutě nastřelil Červeňák střelou z dálky jen břevno. V 68. minutě dovršil Černý svůj hattrick – svými kličkami „utancoval“ jablonecké obránce i brankáře a dovezl míč až do branky – 0:5. Příbrami se ale nepodařilo udržet čisté konto – v 70. minutě se stopeři nedomluvili, Weber obešel vyběhnuvšího Balíka a poslal míč do prázdné branky; Baran už balón nestihl a skončil také v síti 1:5. V neděli 5.6. v 11:00 čeká příbramské doma poslední soutěžní zápas pro Pardubicím.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School