FK PŘÍBRAM
02.06.2011
Česká liga st. žáků, 29. kolo
1:5
Jablonec vs. Příbram
Branky: 7., 9. a 68. Černý, 52. Skuhravý (vlastní), 61. Farkaš – 70. Weber
Rozhodčí: Krupa, Nádeník, Melichar
Diváci: 50
Jablonec: Uhlíř, Weber, Šedý, Štěpánek Soukup, Bulíř, Mokroš, Kubista, Malý, Mihálik, Prokop
Příbram: Balík – Červeňák (21. Růžek, 36. Červeňák, 66. Černý), Holý (64. Rys), Kvěch, Matějů (68. Svojše) – Rys (58. Petrák) - Baran (23. Petrák, 36. Baran), Suchan (23. Farka, 36. Suchan), Hušek (58. Farkaš)– Svojše (17. Špinar, 36. Svojše, 58. Doubrava), Černý (29. Doubrava, 36. Černý, 58. Špinar)

Černého hattrick v Jablonci podtrhl vysoké vítězství Příbrami

Jiří Baran

Předposlední soutěžní zápas sehráli 31.5. starší žáci Příbrami v Jablonci nad Nisou. Svého soupeře příbramští hosté jednoznačně přehráli ve všech činnostech a zvítězili 5:1 (2:0). Tři góly si do své střelecké statistiky připsal Václav Černý.
V úterý 31.5. jeli starší žáci Příbrami do Jablonce nad Nisou k předehrávce 29. kola. Zápas byl jejich předposledním soutěžním zápasem v žákovské kategorii. Utkání se hrálo za horkého, ale také větrného počasí. Příbram zůstala i v Jablonci na vítězné vlně a dosáhla vysokého vítězství. Od začátku utkání měli příbramští hosté výraznou územní převahu a svého soupeře znatelně přehrávala kombinacemi, rychlostí i pohybem. Domácí spoléhali na dlouhé pasy a přečíslení. I přes převahu Příbrami se do první velké šance dostali domácí – v 5. minutě po průniku do příbramské šestnáctky nastřelili tyč Balíkovy branky. V 7. minutě šla Příbram do vedení – Matějů poslal kolmou přihrávkou po zemi Černého do brankové příležitosti. Černý přízemní střelou překonal Uhlíře – 0:1. O dvě minuty později se Černý trefil podruhé. V 9. minutě dostal Černý přihrávku od Huška a tvrdou střelou po zemi ze 17 metrů se trefil přesně k pravé tyči – 0:2. V 33. minutě zahrozil podruhé i Jablonec – po přimém kopu ze „značky malého rohu“ hlavičkovali jablonečtí těsně vedle levé tyče příbramské branky. I druhý poločas byl obrazem toho prvního s tím, že převaha Příbrami byla ještě výraznější. O třetím gólu do své sítě se postarali sami domácí. V 52. minutě Matějů v jabloneckém pokutovém území netrefil dobře míč, ale Skuhravý poslal malou domů, kterou jablonecký brankář minul – 0:3. V 61. minutě přihrál Červeňák Baranovi, který si pohrál s obráncem, aby nakonec poslal zpětnou přehrávku do šestnáctky. Na přihrávku se naběhl Farka a střelou „z první“ nedal Uhlířovi šanci vyniknout – 0:4. V 64. minutě nastřelil Červeňák střelou z dálky jen břevno. V 68. minutě dovršil Černý svůj hattrick – svými kličkami „utancoval“ jablonecké obránce i brankáře a dovezl míč až do branky – 0:5. Příbrami se ale nepodařilo udržet čisté konto – v 70. minutě se stopeři nedomluvili, Weber obešel vyběhnuvšího Balíka a poslal míč do prázdné branky; Baran už balón nestihl a skončil také v síti 1:5. V neděli 5.6. v 11:00 čeká příbramské doma poslední soutěžní zápas pro Pardubicím.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School