FK PŘÍBRAM
07.05.2011
Česká liga ml. žáků, 23. kolo
0:1
Příbram vs. Hradec K.
Branky: 35. Hradec Králové
Žluté karty: Leitner (Příbram)
Diváci: 40
Příbram: Glogar (Peterka) - Leitner, Maršík, Otepka, Pohořálek - Pazderník (Matoušek), Ric, Straka (Wimmer), Drašnar (Obdržal) - Bělohlávek, Fiala (Pyszny)

Mladší žáci nedokázali zastavit rozjetý Hradec Králové

Jan Jendruščák

Do Příbrami přijel celek, který má na jaře výbornou formu a dokázal sebrat body i téměř suverénní Slavii Praha.
Domácí vstoupili do utkání bez respektu a nedovolili favorizovanému soupeři získat převahu. Hra byla vyrovnaná po celou dobu utkání. Větší či menší šance se střídali na obou stranách. Bohužel se opět projevila slabina příbramského celku, totiž proměňování šancí. Zejména díky malému důrazu v šestnáctce soupeře nedokázali domácí skórovat. Hostující tým naopak jednu z šancí dokázal proměnit. V úvodu druhého poločasu Hradec využil nedorozumění mezi obránci a brankářem Příbrami a balón poskakující na malém vápně dotlačil do sítě. Domácí v závěru měli pár dobrých možností k vyrovnání. Štěpán Pyszny svou příležitost nevyužil. Naopak hosté mohli z protiútoku rozhodnout. Střelu však zastavila tyč. Závěrečný rohový kop, na který se vydal i Tadeáš Peterka, už nic nezměnil a zápas tak 1:0 vyhráli šťastnější hosté. Příbram podala kolektivní výkon a svého soupeře pořádně potrápila. Na body to tentokrát nestačilo.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School