FK PŘÍBRAM
09.05.2011
Česká liga ml. žáků, 24. kolo
8:1
Slavia vs. Příbram
Branky: 3., 9., 18., 26., 40., 49., 56. a 59 hráči Slavie - 5. Ric
Diváci: 60
Slavia: Peterka (Glogar) - Leitner (Obdržal), Wimmer, Maršík, Pohořálek (Hájek) - Matoušek, Ric, Straka (Vančura) - Bělohlávek (Pyszny), Pazderník (Fiala)

Debakl mladších žáků na Slavii

Jan Jendruščák

Mladší žáci A utrpěli na hřišti Slavie Praha nejhorší porážku v zápase na velké hřiště. Z Edenu odjeli z debaklem 8:1!!!
Vstup do zápasů měli hosté nejhorší možný. Přemotivovaný Leitner smetl ve vápně útočníka Slavie a domácí se z nařízené penalty ujali ve 2. minutě vedení 1:0. Netrvalo dlouho a Příbram vyrovnala. Z přímého kopu se trefil kapitán Lukáš Ric - 1:1 v 5. minutě. Dál už dávali góly jen slávisté. Poločasové skóre se zastavilo na stavu 4:1. Po hromadném střídání do druhého poločasu v týmu Příbrami se domácí fotbalisté dostali ještě do většího tlaku. Z ojedinělého brejku mohl snížit Honza Matoušek, ale branku netrefil. Slavia byla hlavně ve druhém poločase výrazně lepším týmem. V příštím kole se Příbram představí na hřišti Sparty Praha, která zatím neztratila ani bod.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 17.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 23. kolo
17:00h
AC Sparta Praha B
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
13. 04. 2024
Jakub Nečas: Kdybychom znali recept na gól, použijeme jej
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School