FK PŘÍBRAM
30.05.2011
Česká liga ml. žáků, 27. kolo
4:3
Teplice vs. Příbram
Branky: 19., 22., 29. a 31. hráči Teplic - 4. Pazderník, 36. Matoušek, 43. Ric
Diváci: 50
Příbram: Glogar (Peterka) - Pohořálek, Otepka (Leitner), Maršík, Drašnar - Hájek (Straka), Ric, Matoušek, Obdržal - Pazderník, Bělohlávek (Fiala)

Přestřelku v Teplicích příbramští o gól prohráli

Jan Jendruščák

Mladší žáci nastoupili v pátek k předehrávanému utkání v Teplicích.
Vstup do utkání měli lepší hosté a brzy šli do vedení. Běžela 4. minuta když Martin Pazderník otevřel skóre - 0:1. Gól jako by paradoxně hosti přibrzdil. Hru ovládli domácí a do poločasu dokázali výsledek otočit až na stav 3:1!! Studená sprcha přišla hned v 31. minutě. Domácím se povedla skórovat hned z první akce a bylo to 4:1. Ze středočechy to vypadalo bídně. Opakovala se však situace z prvního poločasu. Tým, který vstřelil branku přestal hrát. Aktivitu přebrala Příbram. Martin Pazderník velkou šanci ještě neproměnil. O poznání lépe si však Honza Matoušek a snížil ve 36. minutě na 4:2. Ve 43. minutě už to bylo jenom o gól, když volný přímý kop Lukáše Rice skončil v síti. Vyrovnávací gól už však bohužel nepadl a Teplice tak v tomto divokém zápase o gól zvítězili.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School