FK PŘÍBRAM
30.07.2011
FORTUNA:LIGA, 1. kolo
2:3
Slovácko vs. Příbram
Online
Branky: 68. Hlúpik , 90. Došek (pen.) - 63. Koukal , 72. Wágner , 80. Krejčí
Žluté karty: Volešák, Kordula - Hejda, Ricka
Rozhodčí: Matějek - Wilczek, Slavík
Diváci: 4823
Slovácko: Filipko - Kuncl, Kordula, Trousil, Kubáň - Fujerik, Perůtka, Volešák (60. Poliaček), Hlúpik - Došek, Ondřejka
Příbram: Hruška - Ricka, Hejda, Krejčí, Pleško - T. Pilík (90. Jurdík), Tarczal, Koukal, Papšys (59. Mareš) - Wágner, Šlapák (76. Videgla)

Parádní vstup do sezóny!

Jan Vostrý

Díky fantastickému výkonu brankáře Hrušky a brankách Koukala, Wágnera a Krejčího veze Příbram plný bodový zisk z půdy Slovácka za výhru 3:2!
Příbramský tým se postavil k prvnímu utkání navzdory předpovědím většiny sázkových kanceláří a samozvaných odborníků v médiích. Slovácko se věrno své tradici na domácím prostředí pustilo do útočení a tlaku, ale už od prvních minut naráželo na velkou jistotu v příbramské brance - Aleše Hrušku. Ten postupně vychytával Hlúpika, Volešáka i Ondřejku. Samozřejmě pro dobrého gólmana platí i mít štěstí, a tak Perůtkovo zakončení orazítkovalo břevno. Náš tým měl v první půli výrazně méně šancí, ale kdyby lépe mířil Papšys nebo hlavičkující Šlapák, mohli jsme jít do vedení. V závěrečných minutách první části měl ještě dobrou šanci Došek, který zakončení prováhal a nebezpečně pálil i Hlúpik. Po jeho šanci si vyvztekal domácí kouč Soukup odchod na tribunu. Nebezepčná akce Ondřejky v 56. minutě už zaváněla brankou, když se protáhl do vápna, obešel i Hrušku, opět pak pálil naštěstí mimo. Rána pro domácí a obrovská radost pro nás přišla v 63. minutě, kdy Zdeněk Koukal zatáhl míč před šestnáctku a překvapivou střelou k tyče otevřel k naší radosti skóre zápasu - 0:1. Jenže o pět minut později Došek vyzrál na ofsajdovou past, a před branku protlačil pas, který už Hlúpik uklidil do sítě. Těžko uvěřitelné momenty v příbramské hře však ještě přišly a Slovácko se z vyrovnání neradovalo dlouho. Střídající a debutující Jiří Mareš poslal přesný pas Tomáši Wágnerovi do šestnácky, ten se s míčem skvěle otočil a Filipka překvapil další střelou k tyči - 1:2. Aby nedošlo k vyrovnání, musel Hruška vytáhnout další efektní zákrok proti Fujerikově pokusu. V 80. minutě si na standardku zahrávajícího Koukala naskočil nejlépe Jiří Krejčí a posunul skóre na 1:3. Tohle už zlomilo snahu domácího týmu. Naopak ještě Koukal mohl znovu zaskočit pokusem brankáře Filipka, jenže tomu pomohla tyčka. V posledních vteřinách dostali ještě hráči Slovácka výhodu pokutového kopu po faulu Krejčího. Ten přesně kopl Došek, snížil na 2:3, ale to už byl definitivní konec zápasu a obrovská radost našeho týmu!
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School