FK PŘÍBRAM
14.08.2011
FORTUNA:LIGA, 3. kolo
3:1
Slavia vs. Příbram
Online
Branky: 9. Hloušek, 78. Jarolím, 87. Vlček - 14. Šlapák
Žluté karty: Šlapák
Rozhodčí: Jech - Gallo, Vysloužil.
Diváci: 80
Slavia: Hanuš - Koreš, Kaufman, Hubáček, Hloušek - Janda (46. Milutinovič), Jarolím, Petrák (74. Vlček), Trubila - Pospěch, Vondráček (46. Hurka).
Příbram: Hruška - Macháček, Ricka, Hejda, Pleško (80. Štochl) - Valenta (83. Mareš), Tarczal, Koukal, T. Pilík - Wágner, Šlapák (72. Jurdík).

Štěstí hrálo se Slavií

Zdeněk Brož

Navzdory kvalitnímu výkonu zůstaly tři body v Edenu. Slavia Praha porazila náš tým 3:1. O jedinou branku Příbrami se postaral Martin Šlapák.
Utkání se Slavií mají pro Příbram nepříjemný kolorit opuštěných tribun. Je to trest, po kterém pykají domácí za násilnosti svých fanoušků. První start v našem dresu si zaznamená Róbert Valenta, který přišel v týdnu na hostování ze Sparty. Úvodní aktivitu našeho týmu přerušil ojedinělý rohový kop Slavie, po kterém se jednoduše prosadil hlavičkují Hloušek a otevřel v 9. minutě skóre - 1:0. Ve 14. minutě však přišel první rohový kop i pro naše barvy. Na zadní tyči si počíhal na přizvednutý míč Martin Šlapák a prudkou ranou propálil brankáře Pražanů - 1:1. Měli jsme i další dobrou šanci, když Valentův ostrý centr si Hanuš vyrazil jen před sebe a dobíhající Šlapák pálí z těsné blízkosti do gólmana. Na opačné straně měla Slavie několik nebezpečných závarů před brankou, ale z houštiny těl se sešívaným zakončení nedařilo, ať už to byly zablokované střely Jarolíma či Pospěcha. Velkou tutovku chytil Aleš Hruška v poslední minutě první půle Pospěchovi, který střílel po ideálním centru Jarolíma. Druhou půli otevřela tutovka Martina Šlapáka. Dostal ideální nahrávku od Tomáše Wágnera za obranu, sám před brankářem však nedává. Našel si i odražený míč a levačkou poslal míč do tyče. Málem platilo pravidlo "nedáš - dostaneš". Z protiútoku domácího týmu si totiž našel prostor na střelu Hurka a orazítkoval břevno naší branky. Míč se ještě od Hruškových zad odrazil těsně vedle branky. Další velká šance se objevila v 62. minutě, když Wágner zblízka hlavičkuje a Hanuš se štěstím vyráží balón na roh. A z něj se náš vysoký útočník prosazuje opět, hlavička už směřovala do branky, kde vykopl míč hráč Slavie. V 78. minutě se Slávie prosadila z protiútoku a Jarolím střelou z 20 metrů propálil Hrušku. Domácí tým šel do vedení 2:1. Vyrovnání měl na hlavě Pavel Ricka, jenže Koukalův centr přizvedl tak, že míč se odrazil do tyče! Festival velkých šanci pokračoval. Hurka byl sám před Hruškou a pálil lehce do rukavic našeho brankáře. Skóre završil další hezkou střelou Vlček 3:1. Tak jako si náš tým vybral dávku štěstí v prvních dvou kolech, tak ze zápasu se Slavií to byl po pěkně odehraném utkání kopec smůly.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School