FK PŘÍBRAM
20.08.2011
FORTUNA:LIGA, 4. kolo
2:3
Příbram vs. Liberec
Online
Branky: 45. Ricka, 70. Wágner - 64. a 83. Rabušic, 66. Vácha.
Žluté karty: Blažek
Rozhodčí: Příhoda - Lhoták, Moláček
Diváci: 2938
Příbram: Hruška - Macháček, Ricka, Hejda, Pleško - Valenta (42. Mojdl), Tarczal, Koukal, T. Pilík (72. Mareš) - Wágner, Šlapák (82. Videgla).
Liberec: Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Polák, Fleišman - Rabušic (89. Kelič), Janů, Vácha, Štajner, Breznaník - Blažek (61. Šural).

V pěkném zápase si tři body vystříleli hosté

Zdeněk Brož

Příbramský tým předvedl pohledný zápas proti Slovanu Liberec, jenže hosté vstřelili o jednu branku víc a při skóre 2:3 si body odvážejí na sever Čech. Naši hráči však Příbramáky rozhodně nezklamali.
Už úvod zápasu naznačil, že se nebude bránit. V 5. minutě se Martin Šlapák řítil na brankáře hostů, ale v rozhodující moment si špatně předkopl míč. A na druhé straně Štajner pořádně protáhl zasahujícího Aleše Hrušku. Ve 20. minutě nastřelil tyčku ex-příbramský Janů ranou z hranice vápna. Tento moment jakoby odstartoval herní aktivitu našeho týmu. Zelenočerní přimáčkli Slovan před šestnáctku, vytvořili si dobrý tlak a několik náznaků šancí. Ty největší přišly se samým koncem půle. Nejprve hlavičkující Zdeněk Koukal byl vychytán brankářem Bičíkem. Ve 44. po jednom z rohových kopů si na přetažený míč doskočil Šlapák, vrátil míč před branku k Pavlu Rickovi, který brankou do šatny otevřel skóre. 1:0 Návrat z kabin měl náš tým jako hrom. Opět zatlačil hosty před šestnáctku a série rohových kopů vyvrcholila obrovskou šancí Zdeňka Koukala, kterému míč z branky vypíchl Nezmar. Dobrá byla i střela Tomáše Pilíka, kterou chytil gólman Liberce. Zvýšení skóre bylo v těchto momentech na vlásku. Po hodině hry začali hrozit i hosté. Nejprve Hruška tygřím skokem sebral šanci Breznaníkovi, ale už nestačil v 63. minutě na kombinaci Šurala s Rabušicem, a druhý jmenovaný vyrovnal. Ještě větší šok přišel o tři minuty později, když se neuvěřitelně trefil z dálky Vácha. Liberec se neradoval z vedení dlouho. Aktivní Šlapák dokázal obstřelit vybíhajícího brankáře Bičíka, a Wágner raději usměrnil jeho střelu do opuštěné branky a vyrovnal na 2:2. Bohužel přišla další chyba v rozehrávce a rychlý kontr využil rychlonohý Breznaník. Jeho přesný centr na Rabušice skončil třetím gólem. Velký tlak v závěru zápasu mohla Příbram využít, kdyby se po centrovaném míči Ricka trefil z otočky anebo Koukal využil naběhnutí za obranu a přehodil brankáře. Ani jeden z momentů však nebyl využit a tak si tři body odvezli na sever Čech hosté.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School