FK PŘÍBRAM
18.09.2011
FORTUNA:LIGA, 7. kolo
2:0
Příbram vs. M. Boleslav
Online
Branky: 11. T. Pilík, 17. Hejda
Žluté karty: T. Pilík - Kysela
Červené karty: 70. Kysela
Rozhodčí: Adam - Peřina, Dobrovolný
Diváci: 2916
Příbram: Hruška - M. Štochl, Krejčí, Hejda, Pleško - Mareš, Koukal (90. Videgla), Tarczal, T. Pilík (66. Papšys) - Wágner, Šlapák (90. Jurdík). Trenér: Vavruška.
M. Boleslav: Miller - Kysela, Janíček, Rolko, Kalina - Opiela (87. Wojnar), Procházka, Kúdela - Zahustel (64. Řezníček), Bulut, Chramosta. Trenér: Koubek.

Konečně jsme porazili Mladou Boleslav

Zdeněk Brož

Čekání na výhru na středočeským rivalem z Boleslavi trvalo do této neděle. 1.FK Příbram sestřelil brankami Tomáše Pilíka a Lukáše Hejdy svého soupeře a zapsal si další výhru do ligové tabulky.
Skvělý křest nového názvu "Startip arény" se povedl našim hráčům ve středočeském derby proti Mladé Boleslavi. Už úvodní minuty přinesly po rohovém kopu velmi dobrou šanci Lukáše Hejdy, který zblízka poslal míč vedle branky. Ovšem už v 11. minutě si míč do sítě našel z kopačky Tomáše Pilíka. Příbramský záložník perfektně přestřelil zeď z přímého kopu a zaskočil brankáře hostů Millera. Druhý hřebíček do boleslavské rakve zasadil v 16. minutě Lukáš Hejda, který se jako další z našich obránců gólově prosadil. Naběhl si ideálně na centr Zdeňka Koukala a poslal míč do protipohybu gólmana hostů - 2:0. A o pár minut později mohl Martin Šlapák potvrdit svůj bojovný výkon gólem, ale sám před brankářem netrefil ideálně prudký centr. Hosté se sice snažili, ale kromě rohových kopů si dlouhou dobu nic nevytvořili. A když spálil megatutovku Bulut, kterému excelentním zákrokem vykopl míč brankář Aleš Hruška, zdálo se, že náš tým je na dobré cestě za výhrou. Po změně stran si náš tým kontroloval čisté konto a nepouštěl slabou Boleslav do šancí. Naopak otevřená okénka v obraně soupeře zůstala nevyužita. Příbramští hráči si totiž často počínali nepřesně a sami si tak dobré kontry pokazili. Když dostal v 70. minutě druhou žlutou kartu hostující Kysela po zbytečném faulu na Tarczala, bylo blízko k dalším bodům. Hosté několikrát zkoušeli z dálky trefit Hruškovu branku, ale ani jeden z pokusů nemířil mezi tyče. Příbram tak poprvé za sedm ligových sezón, kdy se kluby potkávají, porazila svého rivala. Výhra 2:0 je o to sladší, že se náš tým drží v horní polovině tabulky.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School