FK PŘÍBRAM
23.09.2011
FORTUNA:LIGA, 8. kolo
2:1
Dukla Praha vs. Příbram
Online
Branky: 16. Vorel, 48. Hanousek - 39. Wágner
Žluté karty: Lietava, Vorel - Valenta
Červené karty: 27. Ricka
Rozhodčí: Královec - Zlámal, Wilczek
Diváci: 1858
Dukla Praha: Rada - Hašek, Vorel, Švejdík, Vrzal - Malý (79. Podrazký), Gedeon, Hanousek - Berger (90. Markovič), Lietava, Pázler (46. Svatonský)
Příbram: Hruška - Štochl, Krejčí, Hejda (15. Ricka), Pleško - Mareš, Koukal, Tarczal, T. Pilík (71. Valenta) - Wágner, Šlapák (83. Papšys)

Utkání ovlivnilo brzké vyloučení

Jan Vostrý

Z utkání na Julisce se Příbram vrací bez bodového zisku. Výsledek ovlivnilo brzké vyloučení Pavla Ricky, který krátce předtím střídal zraněného Hejdu. Branku Příbrami vstřelil Tomáš Wágner.
Domácí tým si z kraje zápasu vytvořil výraznější tlak a naopak náš tým si dlouho nedokázal s tímto náporem nedokázal poradit. A rány na náš tým začaly postupně přicházet. Při jednom z hlavičkových soubojů se při pádu na zem zranil Lukáš Hejda a musel být střídán. Jenže už v 16. minutě se po standardce prosadil hlavičkující Vorel a Duklu poslal do vedení. Ve 27. minutě si Lietava obhodil Pavla Ricku, který naskočil do hry místo Hejdy. Jenže za stažení rukama si rozhodčí vybral tu ostřejší možnost a našeho stopera po nevinném zákroku vyloučil. Za této situace se vyrovnání jevilo velmi nereálně. Náš tým však ukázal obrovské charisma, zabojoval, zatlačil soupeře do obrany. Ve 39. minutě po jednom z útoků, který po křídle zatáhl Matěj Štochl, míč se od Martina Šlapáka dostal do míst, kam si ideálně na míč naběhl Tomáš Wágner a utišil celou Julisku - 1:1. Jenže ještě velké možnosti pro domácí tým se naskytly před koncem půle. Nejprve Lietava obstřelil včetně Hrušky celou branku a Malý nastřelil brankovou konstrukci. Nepříjemná standardka přišla hned po poločasové přestávce a z ní se prosadil málo hlídaný Hanousek a Dukla opět veda - 2:1. Hra v deseti přinášela velké možnosti pro domácí, protože trenér Vavruška zariskoval a nechal obranu hrát po vyloučení stále ve třech lidech. A byl to zejména Lietava, který kdyby mohl, tak si vytrhá zbytky vlasů za šance, které mu pochytal excelentní Aleš Hruška. A mohl to být náš mančaft, který se mohl radovat. V 76. minutě si Lukáš Pleško pohrál s Haškem připravil míč Martinovi Šlapákovi, který napálil tyčku Radovy branky. Náš tým dokázal nepřesně hrající Duklu téměř zamáčknout i v deseti lidech, ale bohužel žádný ze závarů nepřinesl vyrovnání až do samého konce.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School