FK PŘÍBRAM
18.02.2012
FORTUNA:LIGA, 17. kolo
0:0
Příbram vs. Slavia
Online
Žluté karty: Ricka, Divíšek, Kraus - Latka, Böhm
Rozhodčí: Franěk - Gallo, Lakomý
Diváci: 3336
Příbram: Hruška - Štochl, Ricka, Krejčí, Divíšek - Mareš, Kraus (84. Kdolský), T. Pilík, Pleško (80. Papšys) - Krbeček, Koukal (24. Šlapák)
Slavia: Berkovec - Nitrianský, Latka, Cicman, Čonka - Prošek (46. Blažek), Petrák, Jarolím, Hurka (86. Vlček) - Škoda, Böhm (75. Milutinovič)

První remíza v sezóně

Jan Vostrý

Na perfektně připraveném trávníku a s několika novými tvářemi v sestavě remizovala Příbram se Slavii Praha 0:0. Pro domácí je to první remíza v sezóně.
První duel v jarní části sezóny znamenal pro trenéry náročný úkol, jak nahradit chybějící podzimní "kostru" mužstva - Hejdu, Tarczala a Wágnera. A tak se do sestavy podíval jak nováček v týmu Martin Kraus, který přišel z Bohemians, útočník Tomáš Krbeček i obránce Pavel Ricka, kterému klub rychle zrušil hostování na Žižkově. Utkání nechyběl náboj, oba týmy se snažily útočit, ale maximum, co diváci mohli vidět, byly standardky, po kterých létaly centry před obě brány. V 15. minutě si na odražený balón počíhal za vápnem Martin Kraus a přízemní střelou mohl otevřít skóre, jenže míč šel těsně vedle. Velkou gólovou šanci jsme měli ve 23. minutě, když si za obranu naběhl Lukáš Pleško, nacentroval před branku na nabíhající spoluhráče, jenže mezi nimi se dokázal prosadit odkopem slávistický bek. Zbytek poločasu nepřinesl výraznější akci před brankami. Velmi brzy po změně stran jsme mohli využít nepřesného vyběhnutí brankáře Berkovce. Martin Šlapák však v tísni přes obránce neprostřelil míč do sítě. Hostující tým přinesl do druhé půle změnu v osobě útočníka Blažka, který měl brzo dvě zajímavé šance. Hlavou naštěstí nemířil přesně a nevyzrál ani na brankáře Aleše Hrušku. Krátce po hodině hry si Šlapák našel prostor v šestnáctce, dokázal propasírovat přihrávku Krausovi. Ten branku z deseti metrů těsně netrefil. V 69. měl obrovskou šanci Tomáš Krbeček, když si naběhl na centrovaný míč. Vystřelený míč, který mířil do branky, však gólman srazil na roh. Z protiútoku si naopak vytvořili velkou šanci Sešívaní. Blažek obešel Hrušku, snažil se přihrát míč pod sebe na Böhma, který minul branku. Obdobně si počínal i další Slávista Škoda, který branku v dobré pozici rovněž minul. Závěrečné minuty nepřinesly už další šance a tak diváci viděli ve Startip Aréně první remízu našeho celku ve sezóně.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School