FK PŘÍBRAM
03.03.2012
FORTUNA:LIGA, 19. kolo
0:0
Příbram vs. Hradec K.
Online
Žluté karty: Bašič, Štochl
Rozhodčí: Paták - Zlámal, Zeman
Diváci: 2257
Příbram: Hruška - Štochl, Hejda, Krejčí, Divíšek - Mareš, Kdolský, Pleško (79. Kraus), P. Pilík (64. Papšys) - Bernardo, Krbeček (56. Bašič)
Hradec K.: Koubek - Plašil, Fukal, Pávek - Poděbradský, Hochmeister, Dvořák, Zelený - Černý, Mrázek (89. Malinský), Štěpán (84. Holeš)

Spousta šancí gól nepřinesla

Jan Vostrý

V rušném utkání remizovala Příbram na domácím trávníku s Hradcem Králové 0:0. Oba týmy měly velké množství šancí, ale ani na jedné straně nedošlo k jejich proměnění v gól.
Slunečné počasí a šestá příčka přilákala jen dvoutisícovku diváků, kteří mohli vidět zajímavý duel, kterému chybělo jediné - branky. Šance se totiž rodily na obou stranách. Bernardo dostal ve 14. minutě přihrávku na hranici vápna, ale nevystřelil tak prudce, aby zaskočil brankáře hostů. Hradec se prezentoval ve dvacáté minutě kombinací, na jejíž konci byl Černý a orazítkoval břevno. Náš tým odpověděl několikaminutovým závarem v kombinaci několika rohových kopů. Nejblíže gólu byl Jirka Krejčí, jehož hlavičku vytáhl z čáry stojící obránce. Vzápětí poslal nádhernou ránu na branku i Tomáš Krbeček, jenže i nyní byl gólman pozorný. Úvod druhé půli zvládli lépe Votroci. Nejprve Černý z několika metrů přestřeluje branku, a ve velmi podobné pozici pálí i Fukal. Míč míjí branku jen o centimetry. V 60. minutě namazal Koubek balón na nohu Jirkovi Marešovi, který prováhal největší šanci zápasu a míč střelil přímo do brankáře. Nádherný pokus předvedl také Josef Divíšek, jehož bomba z obrovské dálky plavala vzduchem těsně kolem levé tyče branky Hradce. A v posledních minutách musel vytáhnout zákrok i Aleš Hruška, když vyrazil nad břevno míč, který se odrazil od Krejčího přímo do branky. Zajímavý zápas s velkým množstvím šancí tak doplatil na střeleckou nemohoucnost hráčů obou týmů.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School