FK PŘÍBRAM
12.03.2012
FORTUNA:LIGA, 20. kolo
0:0
Příbram vs. Teplice
Online
Žluté karty: Hejda - Lukáš
Rozhodčí: Lerch - Filípek, Mencl
Diváci: 2168
Příbram: Hruška - Štochl, Hejda, Krejčí, Divíšek - Mareš, Koukal, Kraus (46. P. Pilík), Pleško (87. Papšys), T. Pilík - Bernardo (81. Krbeček)
Teplice: Grigar - Vondrášek, Lukáš, Matula, Ježdík - Dolejš (90. Stožický), Siva, Vachoušek, Čajič, Vůch (90. Volek) - Mahmutovič (81. Zoubele)

Střelci se znovu neprosadili

Jan Vostrý

I třetí jarní domácí utkání skončilo výsledkem 0:0. V zápase proti Teplicím měl největší šanci Zdeněk Koukal, ale po chybě obrany nedokázal prostřelit Grigara.
Oba týmy rozehrály utkání svižně a v tempu, ale na obou stranách jakoby kralovaly obrany. I proto se relativně dlouho čekalo na první přímou střelu na jednoho z brankářů. Střela Vachouška letěla nad branku a neúspěšně byl rozehraný i přímý kop Vůcha. Naši se na druhé straně osmělili až po dvaceti minutách. Jiří Mareš ani Tomáš Pilík dalekonosnými pokusy nezaskočili brankáře, kombinace Lukáše Pleška s Bernardem vyvolala jen zklamaný povzdech tribun, které cítily slibnou šanci. Největší převahu jsme si vytvářeli po pravé straně, jenže v momentu finálního centru si většinou pomohli tepličtí jednoduchým zablokováním centru. Aleš Hruška také nakonec musel párkrát zasahovat. Nejprve konečky prstů vytěsnil střelu Vůcha z úhlu a vychytal rovněž Vachouška. Náš tým se prosadil v posledních minutách půle. Brankář Grigar chytil Pleškovi skrytou střelu a poté se zapotil při Hejdově hlavičce po rohovém kopu. Po změně stran se do sestavy podíval střídající Pavel Pilík. A mohl sledovat, jak Bernardo připravil pro Zdeňka Koukala šanci pro střelu. Bohužel moment zůstal prováhán a bylo po šanci. A brankář pochytal i další pokusy Koukala a Tomáše Pilíka. Slibné momenty našich hráčů vystřídaly možnosti hostů. Jenže ani oni se neprosadili podle svých představ, případně si střely Hruška pohlídal. V 68. minutě si připsal tisíciprocentní tutovku Zdeněk Koukal. Po zaváhání obránce se dostal s míčem před brankáře Grigara, jenže neprostřelil jej. A na opačné straně mohlo platit pravidlo "nedáš - dostaneš". Čajič totiž už překonal Hrušku, jenže nevyzrál na obětavě hrajícího Lukáše Hejdu, který si střelu na čáře pohlídal. Do konce utkání se už žádný tým výrazněji neprosadil a tak zajímavý souboj skončil neatraktivní remízou 0:0.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School