FK PŘÍBRAM
23.03.2012
FORTUNA:LIGA, 22. kolo
2:2
Příbram vs. Dukla Praha
Online
Branky: 9. Koukal (pen.), 42. Šlapák - 10. Lietava, 90. Švejdík
Žluté karty: Andrejevič - Vrzal
Rozhodčí: Hrubeš - Wilczek, Vysloužil
Diváci: 1868
Příbram: Hruška - Štochl, Hejda, Krejčí, Pleško - Mareš, Koukal, Pilík (80. Kdolský), Mišůn (90. Papšys) - Krbeček (79. Andrejevič), Šlapák
Dukla Praha: Rada - Švejdík, Vorel, Božič, Vrzal - Hanousek, Gedeon (81. Podrazký), Engelmann (55. Pázler), Svatonský, Malý - Lietava (71. Marek)

Příbram znovu ztratila výhru v závěru

Jan Vostrý

Na domácím trávníku remizovala s Duklou Praha 2:2, když hosté vyrovnávali v samotném závěru pohledného utkání. Naše branky vstřelili Koukal z penalty a Šlapák.
Navzdory výsledku, který všechny příbramské fanoušku v 91. minutě zarmoutil, tak bylo k vidění nesmírně kvalitní a ofenzivní utkání protknuté velkým počtem šancí a vysokým nasazením obou celků. Příbram už ve druhé minutě mohla jít do vedení, když z hranice vápna v dobré šanci Zdeněk Koukal přestřelil branku. V 9. minutě si do vápna vběhl Martin Šlapák, byl zastaven faulem a kopala se penalta. Její exekuce se ujal Zdeněk Koukal a jistě proměnil 1:0. Jenže Dukla nesložila zbraně a ihned z protiútoku si sklepnutý míč ve vápně našel Lietava a propálil Aleše Hrušku v brance - 1:1. Dukla si vytvořila i několik dalších šancí, jmenovitě lze zmínit pokus Svatonského. Na opačné straně si ve vápně naběhl Jiří Mareš, ale brankáře hostů Radu nepřekonal. Když si na slibný centr nabíhal Šlapák a z voleje netrefil míč ideálně, vypadalo to, že jsme přišli o dobrou možnost. Naštěstí ještě před poločasem si důrazně počínal při hlavičce Tomáš Krbeček, posunul míč ke Šlapákovi, který procedil míč do branky - 2:1. Dukla si po změně stran vynutila větší tlak, dvakrát pálil nepřesně Hanousek a neprosadil se ani střídající Pázler. Za nás se prezentoval nebezpečnou střelou Koukal, když míč letěl těsně nad. V 88. minutě běžel sám na brankáře Martin Šlapák. Podobně jako v Boleslavi zasekl míč a vypálil, jenže tentokrát si brankářem protivníka neporadil. Nikdo netušil, že nám tato branka bude chybět. Už v nastaveném čase si Dukla po rohovém kopu poradila a na brankové čáře propálil míč do sítě Pázler. Vyrovnávací branka byla šokující vzhledem k blížícímu konci zápasu a zarmoutila jinak spokojené fanoušky Příbrami.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School