FK PŘÍBRAM
21.04.2012
FORTUNA:LIGA, 26. kolo
1:2
Příbram vs. Č. Budějovice
Online
Branky: 82. Šlapák - 40. Němec, 48. vlastní Krejčí
Žluté karty: Krajčík
Rozhodčí: Ardeleánu - Zlámal, Štěrba
Diváci: 3876
Příbram: Hruška - P. Pilík, Krejčí, Mišůn, Divíšek (79. Kdolský) - Papšys (65. Bernardo), Koukal, Kraus (85. Dušek), Mareš - Šlapák, Krbeček.
Č. Budějovice: Daněk - Krajčík, Řepka, Lengyel, Machovec - Klesa (89. Riegel), Rýdel, Javorek, Němec (76. Hudson) - Sandro - Řezníček (84. Brezinský). Trenér: Cipro.

Zkušená obrana hostů si výhru pohlídala

Zdeněk Brož

Dlouhá série sedmi zápasů bez porážky skončila v duelu s Českými Budějovicemi. Hosté ve Startip Aréně zvítězili 1:2. O čestný úspěch se postaral Martin Šlapák, vyrovnat náš tým už nestihl.
Hosté začali zápas velkou šancí Javorka už v první minutě, ale pak to bylo na dlouhou dobu z ofenzivní stránky všechno. Nutno dodat, že si dobře pohlídali zadní vrátka a tak se naši útočníci téměř neprosazovali. Ve 22. minutě se podařil centr Divíškovi a Zdeněk Koukal hlavičkoval do růžku branky. Gólman Dynama si na míč však počíhal a vyškrábl na roh. O pár minut později se mohl zapsat do střelecké listiny Martin Šlapák, když dostal ideální nahrávku od Pavla Pilíky. Ke zklamání slušně zaplněného publiky však míč letěl nad branku. Neujalo se i několik střeleckých pokusů Mariuse Papšyse a tak ve 41. minutě přišla rána z čistého nebe. Sandro se uvolnil ve vápně a předložil před branku míč Němcovi, který otevřel skóre zápasu. Budějovičtí přišli z kabiny s další gólovou akcí. Řezníček zatáhl míč do šestnáctky a pomocí lehké teče překonal bezmocného Aleše Hrušku podruhé. Náš tým tak musel dotahovat dvoubrankové manko. A to se vůbec nedařilo, hra připomínala spíš křeč a míč se ztrácel v nepřesnostech. V 62. minutě dostal dobrý centr Zdeněk Koukal, ale nezamířil hlavou přesně. Zlomová situace tak přišla až v 82. minutě. Martin Kraus poslal přesný centr za obranu a kanonýr jara Martin Šlapák se prosadil už pošesté v řade 1:2. Desetiminutovka by mohla stačit na vyrovnání, ale obrana hostů i několik nepřesností nedovolila rozvinout větší tlak a tak nejlepší jarní návštěva odcházela z utkání zklamána.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School