FK PŘÍBRAM
12.05.2012
FORTUNA:LIGA, 30. kolo
0:4
Příbram vs. Slovácko
Online
Branky: 44., 66. a 80. Došek, 63. Volešak
Žluté karty: Melichárek, Volešák (oba Slovácko)
Rozhodčí: Franěk - Zlámal, Nádvorník
Diváci: 1128
Příbram: Hruška - Brotánek, Krejčí, Mišůn, Divíšek - Mareš (73. Kdolský), T. Pilík, Koukal (73. P. Pilík), Papšys - Krbeček, Šlapák (81. Dušek)
Slovácko: Melichárek - Kuncl, Mezlík, Trousil (39. Košút), Kubáň - Volešák (82. Čtvrtníček), Daníček, Trávník, Lukáš - Došek, Kovář (62. Ondřejka)

Potvrzení nevydařeného závěru sezóny

Jan Vostrý

Dalším nevydařeným utkáním uzavřela Příbram letošní ligový ročník. Po neproměněných šancích a zahozené penaltě prohrála na domácím trávníku se Slováckem vysoko 0:4.
Po čtyřech nevydařených utkáních se v posledním zápase sezóny skýtala šance napravit si reputaci před hrstkou diváků, kteří dali přednost živému sledování od televizního superduelu Liberce s Plzní. A velmi brzo se také mohl náš tým ujmout vedení. Martin Šlapák dostal ideální centr od Tomáše Pilíka, jenže zblízka přestřelil branku. Další dobrou šanci vyprodukoval Milan Mišůn, když nádhernou ranou z dálky vytáhl brankář soupeře nad břevno. Pak se objevily šance i před Alešem Hruškou. Lukáš pálil vedle, ale Doškovu střelu musel náš brankář chytit na čáře. Ve 34. minutě si naběhl na Papšysův centr Krbeček a napálil míč do břevna, od kterého se míč odrazil na čáru. A od dvě minuty mohlo být veseleji, když byl Papšys faulován ve vápně a TOmáš Pilík zahrával pokutový kop. Jenže navzdory skoku gólmana na opačnou stranu, míč orazítkoval opět konstrukci branky a tak byla na našem kontě stále "0". Fotbalová zkáza se naplnila ve 45. minutě. Došek si při zmatcích ve vápně našel propadnutý míč a propálil před odchodem do kabin Hrušku - 0:1. Po změně stran jsme měli nastoupit s větším odhodláním, jak vyrovnat zápas. Jenže místo toho se začala projevovat pohoda hostů a naše rozvrácená obrana. Došek po jednom z brejků přehodil Hrušku a orazítkoval břevno. Pak náš brankář chytil střelu Lukášovi, ale při dalším kontru v 64. minutě inkasoval z kopačky Volešáka a za dvě minuty i po střele Doška - 0:3. V 74. minutě kopalo Slovácko penaltu a Aleš Hruška ji skvěle chytil střelci večera Doškovi. Ten se však hattricku dočkal v 81. minutě po další situace, ve které měl spoustu času na zakončení. Zklamaní diváci přesto překousli hořkou porážku a připravili hráčům alespoň potlesk jako poděkování za uplynulou sezónu, která byla až do 25. kola nad očekávání skvělá. Škoda zpackaného závěru, který znevážil celoroční práci hráčů i realizačního týmu.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School