FK PŘÍBRAM
22.08.2011
Česká liga dorostu U 19 A, 2. kolo
9:1
Příbram vs. Karlovy Vary
Branky: Mašek 2, Dušek 2, Soldát, Brandner, Barák, Dvořák, Kilián
Žluté karty: Tusinovschi
Rozhodčí: Vnuk - Schořovský, Paukner
Diváci: 40
Příbram: Krček - Lukeš, Mára, Soldát, Brotánek - Kdolský, Kilián, Barák (70.Muzika) - Brandner (60.Dvořák), Mašek (70.Dušek), Hanuš (70.Pyszny)
Karlovy Vary: Horňáček - Peterka D. (52.Vydra), Fáber, Tusinovschi, Glanc - Vopat (63.Peterka P.), Živný (57.Kobera), Světlík, Dudešek - Vrba, Bartoš

Úspěšný vstup do sezóny – ale až po oddechovém čase…

Pavel Hasman

Starší dorostenci zvládli vstup do nové sezóny, když si poradili s týmem Karlových Varů. Jejich vysoké vítězství se však nerodilo vůbec lehce a v prvním poločase museli otáčet nepříznivý stav.
Tým ze západu Čech vstoupil do utkání velmi aktivně a dokazoval, že do Příbrami zcela jistě nepřijel jenom na výlet. „Permoníci“ se však aktivního presinku soupeře nezalekli a svojí technickou hrou se čím dál více prosazovali před karlovarskou brankou. Bohužel zakončení bylo dost zbrklé či nepřesné. Ve 33.minutě se Vary vůbec poprvé podívaly před branku Krčka a po zaváhání domácích obránců šly po pěkné kombinační akci do vedení – 0:1. Po šesti minutách se hostům nepovedlo zakončit trestný kop, Kilián poslal do brejku Brandnera, jehož střelu vyraženou brankářem dorazil do opuštěné branky Mašek – 1:1. V nastaveném čase první půle se po rohu pěkně trefil hlavou Soldát a otočil tak poločasový stav na 2:1. Začátek druhé půle vyšel domácím. Po minutě hry se vydal na zteč po levé straně Brotánek, narazil si s Hanušem a jeho přihrávkou před branku Brandner nemohl pohrdnout – 3:1. Krátce nato se trefil Barák, kterému asistovali Hanuš s Maškem – 4:1. Na vzniklou situaci reagoval trenér K.Varů výměnou tří hráčů. Ani to nezastavilo dobře hrající domácí, kteří po přesných střelách Dvořáka, Maška a Kiliána navýšili do 72.minuty skóre na 7:1. V 80.minutě musel být po surovém zákroku soupeře odvezen domácí kapitán Mára do nemocnice s podezřením na poranění krční páteře. To se naštěstí později nepotvrdilo. Střídající Dušek soupeře ztrestal tím nejlepším způsobem – dvěma brankami v závěru upravil konečný výsledek na příjemných 9:1.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School