FK PŘÍBRAM
10.08.2011
MOL Cup, 2. kolo
3:1
Táborsko vs. Příbram
Online
Branky: 6. a 83. Ciferský, 63. Kostečka z pen. - 74. Štochl.
Žluté karty: Fišan - Šlapák
Rozhodčí: Královec - Lhoták, Moláček
Diváci: 580
Táborsko: Fišan - Rožboud (71. Koutný), Kočí (76. Charuza), Kostačka (76. Rosůlek), Mach, Ptáček, Ciferský, Nesvadba, Vyhnal, Šturma, Dobal
Příbram: Rondzik - Ricka, Macháček, Andrejevič, Djuketič - Mareš, Tarczal (72. Pilík), Videgla (58. Mojdl), Koukal, Šlapák - Jurdík (70. Štochl)

Příbram z poháru vypadla

Zdeněk Brož

Druholigový celek Spartak Sezimovo Ústí vyřadil náš tým ve druhém kole Ondrášovka cupu. Kombinovaná sestava nestačila bojovnějšímu týmu a podlehla 3:1, když o čestný úspěch se postaral Matěj Štochl.
Utkání otevřela velmi rychlá branka domácího celku, který se prosadil po první standardce. V 6. minutě se odrazil míč do břevna a Ciferský se v těsné blízkosti zorientoval nejlépe - 1:0. Zatímco naše šance byly symbolického charakteru a střely Jurdíka a Koukala neohrozily domácího brankáře, z domácích akcí byla znát větší nebezpečnost. Rondzik už se nenechal překvapit, dvakrát vytáhnul skvělým zákrokem střelu mimo tyče. Náš tým přidal ve druhé půli na aktivitě, ale do šancí se dál nedostával. Jenže domácí tým si vykoledoval pokutový kop po faul Andrejeviče a tu Kostečka bezpečně proměnil. Trenérovi Vavruškovi se vydařilo střídání, když po pár minutách na hřišti se trefil z hranice vápna Matěj Štochl. Náš tlak v útoku se omezil na několik zajímavých centrů, který však neskončil nebezpečným zakončením. A nakonec místo kýženého vyrovnání přišla další branka domácího celku, kdy po závaru ze standardky se prosadil opět Ciferský a pojistil Ústí postup.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School