FK PŘÍBRAM
21.08.2011
Česká liga žáků U 13 A, 2. kolo
8:1
Příbram vs. Benešov
Branky: 9., 21., 30. a 32. Černý, 17. Baran, 27. a 36. Špinar, 53. (p) a 69. Suchan
Diváci: 60
Příbram: Kučera, Kulišan, Huttr, Vacek, Čermák, Straka, Wohlrath, Kalaš, Škarda, Solčanský, Rieger
Benešov: Balík – Růžek (47. Mráz), Holý, Kvěch (56. Černohorský), Matějů – Baran, Svojše (56. Otepka), Suchan, Hušek – Špinar (47. Křikava), Černý (64. Tomášek)
V neděli 21.8. na hřišti v Rokycanech zahájili příbramští mladší dorostenci U16 svou pouť novým ligovým ročníkem. Ačkoli počasí spíše lákalo k radovánkám na sousedním koupališti, vypořádala se Příbram s velkým vedrem i soupeřem nadmíru úspěšně. Hned od úvodního výkopu bylo patrné, kdo je pánem na hřišti. Příbram svého soupeře přehrávala ve všech činnostech a bylo jen otázkou času, kdy padne první gól. Ve 3. a 7. minutě ještě Špinar nevyužil své dvě velmi dobré příležitosti, když nejdříve hlavou minul branku a pak nedosáhl v malém vápně nohou na míč. V 9. minutě vybojoval míč Baran, z vlastní poloviny utekl třem bránícím hráčům. Od brankové čáry pak poslal přihrávku na nohu Černému, který už jen správně nastavil nohu – 0:1. Ve 13. minutě po přímém kopu Černého zamířil Matějů hlavou těsně vedle vzdálenější tyče rokycanské branky. Skóre se podruhé měnilo v 17. minutě. V šestnáctce si Baran se vyměnil míč se Špinarem, Špinarovu finální zpětnou přihrávku před malé vápno pak Baran zužitkoval prudkou střelou, při níž neměl Kučera šanci zasáhnout – 0:2. V 18. minutě skončila Černého střela na jen na tyči branky domácích. Černý si vylepšil statistiku ve 21. minutě, kdy po kombinaci Svojšeho s Matějů dovezl míč až do branky – 0:3. Ve 27. minutě se poprvé v zápase trefil Špinar. Černý rozehrál nakrátko rohový kop, na Baranův centr si naskočil Matějů, ale jeho hlavička skončila na břevně. K odraženému míči se dostal Špinar a zblízka hlavou dopravil míč do sítě – 0:4. Posledních deset minut prvního poločasu patřilo Černému a Špinarovi. V 30. minutě Černý zužitkoval přesný kolmý centr Suchana za obranu soupeře a podél rokycanského brankáře Kučery dovršil svůj letošní první hattrick – 0:5. Aby toho nebylo málo, svůj čtvrtý gól v zápase vsítil Černý vzápětí. Při rychlém protiútoku Příbrami nejdříve Suchan ustál osobní souboj a poslal přesnou přihrávku na Huška a hosté se tak dostali k souboji dva na jednoho. Hušek nezištně našel Černého, který udělal kličku i Kučerovi – 0:6. V 36. minutě se dostal Huškův centr až ke Špinarovi, který v poloze „poloklečícího střelce“ uzavřel kolenem brankový účet prvního poločasu – 0:7. Převaha Příbrami pokračovala i ve druhé půli zápasu. Jen začalo váznout proměňování brankových příležitostí. V 50. minutě poslal Mráz balón těsně vedle po rychlé kombinaci Matějů a Huška. V 53. minutě byl ve vápně faulován Hušek a nařízenou penaltu Suchan bezpečně proměnil – 0:8. V 55. minutě našel Baran kolmou přihrávkou Křikavu, jeho střelu však rokycanský Kučera vyrazil na roh. Skóre zápasu se zastavilo v 69. minutě. Matějů vyvezl míč středem a kolmou přihrávkou za obranu vyslal do samostatného nájezdu Suchana, který po brankářem poslal míč podeváté do sítě domácích – 0:9.
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School