FK PŘÍBRAM
25.08.2011
Česká liga dorostu U 19 A, 1. kolo
2:2
SKP Č. Budějovice vs. Příbram
Branky: Barák, Brandner
Žluté karty: Solar - Brotánek
Rozhodčí: Pečenka - Tupý, Písek
Diváci: 40
SKP Č. Budějovice: Hajdůšek - Fajtl, Hrabík, Dudák, Straka (85.Žyla) - Kodras (88.Novotný), Heller, Solar, Mertl (68.Holý) - Růžička, Nosek (48.Polanský)
Příbram: Krček - Lukeš (83.Říha), Viták, Soldát, Brotánek - Dvořák, Kilián (65.Pyszny), Barák - Kdolský (60.Dušek), Brandner, Hanuš (46. Muzika)

Po hodech přichází půst…

Pavel Hasman

Ve středu cestovali příbramští hráči ke druhému utkání podzimu „v anglickém týdnu“ do Českých Budějovic na hřiště SKP. Tady však v úmorném vedru na nedělní úspěch nenavázali.
Středeční odpoledne i vzhledem k počasí (33°C) nenabídlo příliš oslnivou podívanou. Příbramští fotbalisté vstoupili do utkání o poznání vlažněji než v předchozím kole. Domácí hýřili aktivitou a hra se odehrávala především na polovině hostů. Množství dlouhých nákopů příbramským hráčům vůbec neslušelo, i když jim paradoxně přineslo vedení. Ve 29.minutě proměnil Barák dlouhý nákop Dvořáka ve vedoucí branku – 0:1. Že to k celkovému úspěchu nepovede, je přesvědčili domácí hráči ještě před koncem poločasu, když pohotově zareagovali na odražený míč před pokutovým územím Příbrami a srovnali stav – 1:1. I přes změnu v sestavě Příbrami se druhý poločas odehrával podle „stejných not“ – nadšeně a obětavě hrající domácí a chybující nepohybliví hosté. Výsledkem bylo naprosto vyrovnané utkání. V 62.minutě se domácí obrana dopustila chyby (při dalším z nákopů hostů) a Brandner se v samostatném úniku nemýlil – 1:2. Za čtvrt hodiny si „přispal“ Dvořák a následné přečíslení domácí využili ke srovnání skóre – 2:2. Tento stav vydržel až do konce i přes velkou šanci Příbrami v 85.minutě, kdy na ideální přihrávku z pravé strany dobře hrajícího Brandnera (snad jediného v týmu hostů) nedosáhl ani jeden ze tří dobíhajících hráčů. Již ve druhém kole se ukázalo, že bez správného nasazení lze vyhrát, ale ne vyhrávat. Pokud chce tým vyhrávat, nelze si brát na hřiště jenom kopačky, ale je nutné si „přibalit“ také hlavu a srdce!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School