FK PŘÍBRAM
12.09.2011
Česká liga dorostu U 19 A, 5. kolo
7:1
Příbram vs. Kladno
Branky: Dušek 2, Hanuš 2, Kdolský, Brandner, Pyszny
Rozhodčí: Svoboda - Vočka st., Vočka ml.
Diváci: 70
Příbram: Krček - Lukeš (65.Šindelář), Brotánek, Barák, Pyszny (67.Viták)- Kdolský, Kilián, Dvořák (70.Muzika) - Brandner, Dušek (70.Tregler), Hanuš
Kladno: Obrcian - Stočes, Jaroš, Štoncner, Volman (74.Bureš)- Schwendt, Franek (46.Jurek), Hanzlík (46.Stokl), Krupička (65.Stibor), Holeček - Gašpárek (25.Skořepa)

Pěkný trávník nám svědčí…

Pavel Hasman

Po třech týdnech se starší dorostenci představili opět v domácím prostředí. Vzhledem k příznivému počasí sehráli utkání s týmem Kladna na hlavním hřišti Adidas arény. A bylo se nač dívat, protože padalo hodně gólů.
Stejně jako v předchozích dvou utkáních i v neděli se hrálo na perfektně připraveném hlavním hřišti. A protože dnes se prostředím více „kochali“ hosté, byl po půlhodině hry stav 2:0 pro domácí. Již v 9.minutě přihrál Dušek před branku na nabíhajícího Hanuše, který střelou k tyči otevřel skóre – 1:0. Ve 25.minutě gólman Krček založil rychlý útok, po kombinaci Dvořáka s Hanušem se na hranici vápna dostal k míči Dušek a skákavou střelou zvýšil na 2:0. Po pěti minutách se stejný hráč prosadil znovu, ale jeho střela skončila na tyči kladenské branky. Tři minuty před poločasem si velmi dobře naběhl „do tandemu“ Pyszny, dostal přesnou přihrávku od Hanuše a „mazácky“ uklidil míč do branky – 3:0. Po poločasové „bouřce“ v kladenské kabině vstoupili hosté do druhé půle aktivněji. Ovšem po čtvrthodině jim vítr z plachet sebral Brandner, který si po rohovém kopu Hanuše naběhl na přední tyč a zády „propašoval“ míč do sítě počtvrté – 4:0. Ihned po rozehrávce dostali příbramští soupeře pod tlak, získali míč a Dušek svým druhým gólem v zápase upravil již na 5:0. V 68.minutě hostující hráči smazali nulu na svém kontě. Dlouhý nákop z poloviny hřiště nešťastně prodloužil hlavou Barák do vlastní branky – 5:1. Po dvou minutách se skóre měnilo znovu, ale na druhé straně. Kdolský přenesl hru doleva, Hanuš ustál faul, vrátil míč Kdolskému a ten technickou střelou k tyči upravil na 6:1. O poslední gól v utkání se postaral v 75.minutě aktivně hrající Hanuš střelou k tyči – 7:1. Příbramští hráči si utkání na „jedničce“ (někteří vůbec poprvé) užili. O přesvědčivém výsledku proti dobrému soupeři z Kladna rozhodlo správné nasazení a ochota hrát pro tým. Pokud hráči budou nadále poctivě pracovat, mohli by zde v budoucnu nastupovat častěji – a to v dresu A mužstva. To je ale ještě dlouhá a složitá cesta!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School