FK PŘÍBRAM
29.03.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
0:1
FK PŘÍBRAM vs. FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Branky: 42. Osuagwu
Žluté karty: Krch, Matoušek - Beran, Pikul, Kulhánek
Rozhodčí: Szikszay - Volf, Hrabovský
FK PŘÍBRAM:

Melichar – Dudl (87. Hošek), Fišl, Jahić, Matoušek – Krch (64. Andronikou), Švestka (46. Hudec) – Nečas (64. Novotný), Hušbauer, Hašek (70. Nkwinga) – Fall

FC Sellier & Bellot Vlašim:

Vágner – Li. Pernica, Breda, Kulhánek (C), Beran (65. Kneifel) – Kurka, Musil, Nogha, Pikul (90+2. F. Dostál) – Osuagwu (80. Biegon), Vachoušek (65. Šubert)

Ani dvaadvacet střel nevedlo k brance

Zdeněk Brož

Velká herní převaha i kanonáda na branku nám ve středočeském derby s Vlašimí nepomohla k bodům. Trefovali jsme jen gólmana nebo konstrukci branky a s Vlašimí těsně prohráli.

Zápas, který si konkuroval s městě Příbrami s hokejem, si vybralo velmi pěkné množství diváků, které vylákalo jarní počasí. Úvod zápasu patřil Vlašimi, brzo se však ujal aktivity náš tým. V 9. minutě přestřelil zblízka Pavel Hašek. Po pasáži, ve které se hodně bojovalo ve středu pole si našel náš tým prostor k útoku v 33. minutě. Jakub Nečas prošel středem hřiště vypálil bombu do rukavic Vágnera. Dorážka Falla skončila také u gólmana hostů a navíc i odmávaným ofsajdem.

Další šance brzo přišly, závěr poločasu byl výživný. Nejprve Nečas znovu v akci nepropálil hráz těl před sebou. Přímý kop ve 41. minutě dostal šanci kopat benjamínek Hašek, jeho velmi povedenou střelu Vágner jen vyrazil, jenže dorážku, kterou dostal na kopačku Daniel Fišl, poslal náš stoper vedle. Soupeř trestal ve stylu "nedáš - dostaneš". Po rychlém brejku se ve vápně uvolnil Osuagwua a z těsné blízkosti propálil Martina Melichara na zadní tyč - 0:1.

Závěr jsme ještě mohli zdramatizovat, když ve velké možnosti vystřelil kapitán Josef Hušbauer nad branku a ani David Krch neposlal dobrou střelu. Po změně stran jsme poznali jak chutná zaparkovaný autobus před brankou Vlašimi. Fall dostal jen málo prostoru a střílel v tísni nad branku. Velké množství rohů i standardek okolo vápna přibývalo, ale ani jedna neznamenala kýžený výsledek, branku. Jahičovi nevyšly některé hlavičky, stejně tak byl nepřesný Fall i Nkwinga. Když i Hušbauerův střílený centr skončil na břevně a závěrečná akce, ve které zakončoval Theo Andronikou a brankář hostů pomocí tyčky vyndal míč z brány.

K duelu šlo najít ve statistikách poměr střel 22 ku 3 a přesto jsme i za velké podpory fanoušků skončili bez bodů. Reparát budeme muset realizovat na hřišti vedoucí Dukly Praha následující sobotu.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School