FK PŘÍBRAM
07.10.2019
ČFL A, 9. kolo
4:0
Příbram B vs. Rakovník
Branky: 10. vlastní Pelyak, 26. Voltr (P), 47. Janota, 52. Voltr (P)
Žluté karty: Zach, Hejda (R)
Příbram B: Melichar - Šíma, Šimek, Puchmertl, Vilotic - Janota (83. Rohlík D.), Hájek (80. Vlček), Petrák, Kříž (80. Belej) - Sunday (73. Ptáček), Voltr (63. Rohlík A.)

Béčko si poradilo s Rakovníkem

Petr Janota

Dobrý výkon a úspěšná koncovka přinesla béčku zaslouženou výhru nad Rakovníkem.

Do vedení jsme se dostali v již v 10. minutě, kdy si centr Sundaye srazil do vlastní branky Pelyak 1:0! Hra se odehrávala převážně na polovině hostů a Voltr si našel odražený míč, vnikl do vápna, kde ho obránce fauloval a penaltu sám Voltr proměnil 2:0! Hosté se v prvním poločase dostali do své jediné šance, ale Melichar si s útočníkem hostů poradil.

Vstup do druhého poločasu se nám povedl a krátce po zahájení dorazil Janota do prázdné branky oblouček Sundaye 3:0! Do další šance se dostal Voltr, kterého při pokusu o přehození fauloval brankář a Voltr opět při penaltě nezklamal 4:0! Zbytek zápasu se odehrával za stálé převahy domácích, ale další branku už se nám nepodařilo přidat.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School