FK PŘÍBRAM
26.08.2019
ČFL A, 3. kolo
3:0
Příbram B vs. Motorlet
Online
Branky: 24. Voltr (P), 57.Nový (P), 70. Polák
Žluté karty: Jandera - Žaloudek, Rajnoch, Sodoma
Rozhodčí: Matějček - Krejsa, Štefan
Diváci: 100
Příbram B: Melichar - Nový (60. Šíma), Puchmertl, Mezera, Antwi - Hájek, Jablonský, Januška (84. Ortiz) - Janota, Voltr(60. Slepička, 62. Belej), Jandera (46. Polák)
Motorlet: Janáček - Suk, Čepelák, Rajnoch, Rossmann ((70. Sodoma, 90. Václavík) - Žaloudek, Mařík (46. Vojta), Radosta, Fotr (79. Jonáš, Hurka - Dvorský

Béčko slaví první výhru

Petr Janota

Obnovený B tým se poprvé představil doma a proti dosud plně bodujícímu Motorletu si připsal první výhru v soutěži.

V prvním domácím zápase hraném na hlavním stadionu nás čekal zatím stoprocentní Motorlet. Zápas začal naším tlakem, ale konsolidovaná obrana hostů nás do velké šance nepustila. Naopak první šanci měli po brejku hosté, ale Melichar byl připraven. Poté chytře rozehrál chytře přímý kop Nový na Janušku, při jeho kličce si ve vápně na míč sáhl obránce hostů rukou a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Voltr 1:0. Dál pokračovalo dobývání hostující branky a hosté hrozili brejky.

Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté, ale nic vážného si nevypracovali. Po nákopu od Melichara a prodloužené hlavičce Janoty běžel sám na brankáře Janáčka Januška, jeho pokus o lob mu nejprve Janáček vystihl, ale poté ho trochu nešikovně fauloval a byla nařízena druhá penalta. I s tou si exekutor Nový s přehledem poradil 2:0. Poté trošku upadlo tempo zápasu a až Jablonský vytáhl míč přes půl hřiště, uvolnil Janotu, ten nastřelil břevno a v dorážce se Polák nemýlil 3:0. Do konce zápasu se již kromě neproměněného sólového nájezdu Beleje již nic nezměnilo a tak si naše B mužstvo připsalo první vítězství v soutěži.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School