FK PŘÍBRAM
19.02.2018
Juniorská liga, 18. kolo
0:0
Příbram vs. Liberec
Online
Žluté karty: Ric, Vávra – Heppner
Rozhodčí: Rejžek – Blažej, Kotalík
Diváci: 100
Příbram: Kočí – Vávra, Kodr, Květ (46. Mitrovič), Ric, Kilián, Mustafič (46. Lukavský), Ayong, Fantiš, Slepička (53. Laňka), Jandera (32. Průcha)
Liberec: Nguyen – Köstl, Heppner, Dvořák, Vukliševič, Knejzlík, Wiesner, Michalec, Kristian, Da Silva, Vrabec (84. Gembický)

Bez gólů s Libercem

Tomáš Větrovský

Fotbalisté Příbrami se snažili v úvodním jarním zápase Juniorské ligy s Miroslavem Slepičkou a Karstenem Ayongem v sestavě ukončit sérii tří utkání bez výhry, jenže úvodní tlak nedokázali zužitkovat a ve zbytku střetnutí se ještě museli strachovat o bod.
Úvodních deset minut bylo v režii domácího týmu, jenže Příbram žádnou z velkých příležitostí nedokázala využít, přestože před bránou Filipa Nguyena bylo v jednom okamžiku pořádné horko. Brankář Liberce ale všechny tři střely z blízkosti v rychlém sledu vyrazil. Tým z hornického města svůj tlak nezužitkoval a Liberec postupem času nejen hru vyrovnal, dokonce ale její obraz kompletně otočil. Karel Knejzlík mohl rozhodnout ještě před přestávkou, jenže z úhlu místo odkryté brány trefil boční síť a z voleje krátce před přestávkou napálil po krasném centru z pravého křídla břevno. Po přestávce se Příbram místy dostala do šancí, velkou územní převahu měl ale Liberec, který zřejmě vstoupil do druhého poločasu s touhou dostat svého soupeře pod velký tlak, což se mu podařilo, ani druhých pětačtyřicet minut ovšem rozhodující gól nepřineslo. Zatímco v prvním poločase mohl rozhodnout Karel Knejzlík, ve druhém poločase byl hodně vidět na hrotu Wesley da Silva. Liberecký útočník mohl potrestat špatnou rozehrávku domcích, jenže zakončení uspěchal a místo samostatného úniku se rozhodl pro střelu, která z hranice šestnáctky zamířila těsně vedle pravé tyče. Poté následovala akce po levém křídle a dvě střely uvnitř pokutového území, které byly zablokovány, a Wesley da Silva mohl u levé tyče skórovat, místo zpracování se ovšem rozhodl pro ledabylé a slabé zakončení patou, se kterým si Ondřej Kočí poradil. Liberec měl ještě v závěru jednu šanci, jenže z blízkosti pálil u pravé tyče pouze do brankáře Příbrami.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School