FK PŘÍBRAM
05.03.2018
I.Celostátní liga U 19, 19. kolo
2:2
Příbram vs. Slavia
Branky: 6. a 16. Polidar - 65. Krobot (p), 67. Rondič
Rozhodčí: Vitner - Duda, Hodek
Příbram: Beran - Jelínek, Puchmertl, Benda, Šíma, Janota (70. Belej), Vlček (73. Pecka), Lukavský, Hloušek, Jílek, Polidar (88. Ptáček)

Bod se Slavií

Tomáš Větrovský

Zápas skončil 2:2 a na penalty měli více štěstí Slávisté.
Bylo jasné, že Příbram nečeká nic jednoduchého, vždyť na hřiště 1.FK měla přijet Slavia, která má vždy velké ambice a velmi kvalitní tým. Domácí tým však soupeře velmi zaskočil. Příbram hrála velmi aktivně, dobře napadala rozehrávku a vytvářela si šance. Hosté si nevěděli rady s velmi aktivní Příbramí a odměnou domácím byly dvě krásné branky. Od 35. minuty se hra výrazně změnila. Slavie začala hrát velmi jednoduše a dlouhými míči si vytvářela hodně standardních situací a domácí dostala pod tlak. Druhá půle začala tak, jak skončila ta první. Soupeř vsadil vše do ofenzivy a nadále si vytvářel plno rohových kopů. Odměnou jim byla penalta, kterou soupeř proměnil. Pak hosté ještě udeřili z rohového kopu. Zápas skončil 2:2 a na penalty měli více štěstí Slávisté. Trenér Daniel Huňa: "Jsem rád, že kluci od začátku zápasu začali velmi aktivně a že se dostali do vedení 2:0. Co mě ale mrzí, že po tak pěkně rozjetém zápase se jak mávnutím proutku hra od 35. minuty úplně změnila. Přestali jsme plnit to, co jsme do té doby předváděli a začali se strachovat o výsledek. Přestali jsme kombinovat a vytvářeli jsme pro soupeře velké množství standardních situací. Je škoda, že jsme nepřidali ještě jednu branku, kdy jsme ve slibných brejcích zazmatkovali a uspěchali finální přihrávku. Myslím si, že je pro nás tento zápas velmi poučný a že jsme si dokázali, že pokud budeme pracovat celý zápas a víc si věřit, můžeme porazit každého. Je to jenom v hlavách, o koncentraci na výkon po celý zápas.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School