FK PŘÍBRAM
09.04.2018
Nadstavba A, 1. kolo
1:1
Příbram vs. Teplice
Branky: 26. Průcha – 10. Díaz
Žluté karty: Soldát – Hasil, Kodad
Rozhodčí: Lerch – Kotalík, Pečenka
Diváci: 100
Příbram: Kočí – Petrlík, Vávra, Soldát, Kilián (51. Schwendt), Ric, Průcha, Mustafič (72. Šíma), Jandera, Ayong (64. Klán), Antwi
Teplice: Němeček – Berešík, Hruštinec, Šimeček (85. Kotrba), Novotný, Gebert, Kodad (87. Prpič), Švejda, Díaz (74. Martirosjan), Hasil, Richter.

Boj o titul zatím jen s bodem

Tomáš Větrovský

Příbram měla v úvodním zápase skupiny o titul Juniorské ligy výhodu domácího prostředí, proti Teplicím se musela však spokojit jen s remízou.
Příbram vstoupila do úvodního zápasu skupiny o titul špatně, když se prezentovala fotbalem s neobvykle obrovským množstvím nepřesností. Největší nepřesnost přišla po necelých deseti minutách, když Soldát v roli posledního hráče namazal míč na kopačku Berešíka a po jeho diagonální přihrávce na levé straně šestnáctky bez přípravy napálil míč k bližší tyči útočník Yhojan Gary Díaz Sequeira. Teplice se rychle ujaly vedení, za minutu ale mohlo byt vyrovnáno. Mustafič se z levé strany probil do šestnáctky a po jeho zpětné přihrávce z nulového úhlu Ayong přízemní střelu z blízkosti otřel o přední tyč. V polovině prvního poločasu zničehonic udeřili domácí. Petr Průcha si na pravé straně šestnáctky naběhl na kolmou přihrávku a přízemní střelou rozvlnil síť u vzdálenější levé tyče. Poté přišla obrovská šance na obrat. Vávra se ocitl po krásné kombinační akci na levé straně šestnáctky úplně sám a měl dostatek času na to, aby si míč zpracoval, zvedl hlavu a zamířil, přízemní střelou ale mezi nohama na přední tyči brankáře Němečka krátce před přestávkou neprostřelil. Krátce po přestávce měly Teplice dvě velké šance, Gebert se nejprve na levé straně šestnáctky probil do zakončení mezi trojicí protihráčů a jeho přízemní střela byla sražena na přední tyč. Vzápětí se ocitl v pokutovém území úplně sám Švejda, který se po zemi snažil zamířit ke vzdálenější levé tyči, jenže Kočí jeho pokus bravurně vytáhl levou nohou na rohový kop. Další šance dlouho nepřicházely a až devět minut před koncem mohl rozhodnout v obrovské šanci Kodad, který se po přetaženém přízemním centru z levé strany a následné zpětné přihrávce z pravé strany ocitl na přední tyči ve vyložené šanci, jenže míč nedokázal v blízkosti brány ideálně trefit a vůbec nezamířil na bránu. Oba soupeři si body rozdělili.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School