FK PŘÍBRAM
27.04.2019
FORTUNA:LIGA, 30. kolo
0:0
Teplice vs. Příbram
Online
Žluté karty: Moulis, Shejbal, Krob - Soldát, Tregler
Rozhodčí: Marek – Paták, Dresler
Diváci: 2203
Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, Krob – Ljevaković, Kučera – Hyčka, Moulis (69. Žitný) – Jindráček (89. Hošek), Hora
Příbram: Kočí – Nový, Chaluš, Tregler, Antwi – Mingazov (74. Voltr), Soldát, Květ, Rezek (90. Kodr), Matoušek – Polidar (84. Jablonský).

Bojovné utkání branku nepřineslo

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Poslední utkání základní části na půdě Teplic i přes několik příležitostí na obou stranách branku nepřineslo a skončilo zaslouženou dělbou bodů.

S touhou posunout se v tabulce minimálně na třinácté místo, které by zaručilo tři domácí nadstavbová utkání, nastoupila Příbram k utkání v Teplicích ve stejné sestavě jako před týdnem s Plzní.

Nejvýraznější akce utkání nabídli hráči divákům po úvodní čtvrthodině. Jako první mohli udeřit hosté. Rezek předložil na vápno míč pro Mingazova, který přízemní střelu mířil vedle. Na druhé straně pak měli několik příležitostí i Teplice a před Kočím to hořelo. Největší příležitost měl Moulis, ale z velké blízkosti příbramského brankáře nepřekonal. Hned z protiútoku mohl jít sám na branku Matoušek, kterého zradilo zpracování a z vyložené šance nic nebylo. Pak se ke střele dostal i Matěj Polidar a řádně protáhl Grigara. Po výrazné desetiminutovce se hra uklidnila a oba soupeři se do větších šanci nepouštěli.

Druhý poločas již tolik fotbalové krásy prořídlým ochozům nenabídl. Nejvýraznější příležitost na straně Teplic měl Hora, ale jeho tečovaný míč vytáhl Kočí na roh. Na druhé straně se k dobré střele dostal střídající Radek Voltr, který však tvrdou ranou trefil jen do Grigara. V samém závěru ještě zkoušel dát vzpomenout na podzimní vzájemné utkání Roman Květ, ale jeho trestný kop z velké dálky nenadělal teplickému brankáři velké starosti.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School