FK PŘÍBRAM
31.08.2019
FORTUNA:LIGA, 8. kolo
1:2
Příbram vs. Plzeň
Online
Branky: 34. Alvir - 21. Krmenčík, 80. Kopic
Žluté karty: Zeman, Soldát, Rezek, Šimek - Hořava, Čermák, Kalvach, Řezník, Limberský, Hruška
Červené karty: Rezek
Rozhodčí: Franěk - Dobrovolný, Koval
Příbram: Boháč – Tregler, Kodr, Šimek, Cmiljanović (89. Dramé) – Alvir, Jan Rezek (C), Soldát (85. Voltr), Ma. Zeman, Polidar – Michal Škoda.
Plzeň: Hruška – Řezník, Hejda, Brabec (C), Limberský – Kalvach, Hořava – J. Kopic, Al. Čermák (90. Pernica), J. Kovařík (71. Hloušek) – Krmenčík (78. Chorý).

Bojovný výkon na Plzeň nestačil

Zdeněk Brož

Příbramský tým držel dlouho vyrovaný výsledek z Plzní i díky brance Alvira. Hostující gól padl v 80. minutě a rozhodl o zisku všech bodů pro Viktorii.

Příbramský trenér Roman Nádvorník postavil totožnou základní sestavu jako při vítězném utkání s Jabloncem. A už ve druhé minutě jsme se přiblížili ke skórování velmi slibně. Kapitán Jan Rezek se dostal k hlavičce před brankářem Hruškou a míč poslal těsně před branku. Plzeň na opačné straně ukázala jednu nebezpečnou střelu od Kalvacha. Vyrovnaný průběh hry pokazila 21. minuta, ve které si Plzenští důrazem vybojovali míč a tečovaná střela z kopačky Krmenčíka doskákala za brankovou čáru - 0:1.

Náš tým se dokázal z obdržené branky oklepat. Ve 34. minutě poslal krásný centr do šestnáctky Martin Zeman a z dobíhajícího dua Škoda, Alvir zakončoval chorvatský záložník přesně do branky - 1:1. Stadión Na Litavce jásal nadšením. Remízový stav vydržel do samého konce první půle.

Po změně stran pálili na jedné polovině Řezník a na druhé Alvir. Nebezpečný byl až brejk Krmenčíka, když po chybě naší obrany šel sám na Marka Boháče, ale svoji šanci naštěstí utopil v kličkách a nakonec jeho motání ukončil rázně Tregler. Plzeň měla i další šance. Kopic trefil i díky teči tyčku a Kovařík pálil nad branku. Marek Boháč vychytal vynikajícími zákroky Kalvacha i Krmenčíka. 

V 77. minutě se už stadion radoval z domácí branky, jenže Michal Škoda byl i po rychlém potvrzení přes VAR v ofsajdovém postavení. Branka přišla bohužel na opačné straně, když se trefil i díky teči Jan Kopic - 1:2 v 80. minutě. Když v 88. minutě viděl druhou žlutou kartu Jan Rezek, bylo o osudu utkání rozhodnuto, náš tým nenašel sílu na zlom zápasu a poprvé doma prohrál.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School