FK PŘÍBRAM
14.11.2020
FORTUNA:LIGA, 4. kolo
5:1
Slovácko vs. Příbram
Online
Branky: 37. Hofmann, 58. Daníček (pen.), 63. Sadílek, 76. Daníček, 89. Cicilia (pen.) – 64. Pilík
Žluté karty: Kliment, Navrátil - Soldát, Diarra
Rozhodčí: Berka – M. Flimmel, D. Hock
Slovácko:

Bajza – Reinberk, Hofmann, Kadlec, Šimko (88. Mareček) – Petržela (80. Jurečka), Daníček, Havlík, Sadílek (80. Kubala) – Hellebrand (65. Navrátil) – Kliment (65. Cicilia)

Příbram:

Melichar – Cmiljanović (46. Kvída), Diarra, Soldát, Svoboda – Zorvan (70. Hájek), Folprecht, Pilík, Vávra (87. Belej) – Vais (70. Boakye), Rezek (87. Budínský)

Čekání na bodový zisk pokračuje

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram nezvládla odložené utkání 4. kola na půdě Slovácka a domů si odváží vysokou porážku.

Příbramská bilance se Slováckem je v posledních letech velmi nepříznivá a náš k dohrávce do Uherského Hradiště odjížděl s pozitivním odhodláním tento stav utnout. Do základu se po zranění už dostal Filip Zorvan. A úvod zápasu ukazoval, že můžeme být se soupeřem vyrovnaní. S Melicharem za zády si mohl náš tým připravit i nějaké šance, například standardku pro hlavičkujícího Diarru, kterou poslal bohužel nad branku. Nebezpečný pro náš tým byl hlavně Daníček, který pálil mimo tři tyče. Martin Melichar vytáhnul výborný zákrok proti střele Helebranda. Při dalším závaru už však inkasoval, když stačil míč vyrazit pouze před sebe a dorážející Hofmann dal gól na 1:0 pro domácí.  Do konce prvního poločasu měl dobrou možnost ze standardky Jan Rezek, nebezpečný míč přistál v rukavicích brankáře Slovácka Bajzy.

Po změně stran přišel do hry další uzdravený marod Jan Kvída, ale v ofenzivní snaze o vyrování dělal celý tým chyby. Nejprve ještě stačil čarovat Martin Melichar, když vychytal Klimenta. Jenže pak přišly horší momenty a bohužel tomu pomohla i některá rozhodnutí. V 57. minutě na hraně vápna fauloval Zorvan, a kopala se penalta, kterou proměnil domácí Daníček - 2:0. Krátce po rozehrávce zahráli domácí rychlý brejk, Kliment narazil Sadílkovi, který přízemní střelou poslal míč přesně k tyči. 

I my jsme se nakonec dočkali branky, když po rychlé akci našeho týmu zahráli domácí rukou a možnost penalty jsme dostali i my. Pokutový kop proměnil v  65. minutě Tomáš Pilík a snížil na 1:3 z našeho pohledu. Jenže další chyby zhatily jakýkoli pokus o zisk alespoň bodu z půdy Slovácka. Nejprve se v 76. minutě trefil Daníček, už podruhé v zápase, a v 88. minutě ještě proměnil další pokutový kop pro domácí střídající Cicilia - 5:1 pro Slovácko. Odvezli jsme si tak ze vzdálené destinace na Moravě jen krutou prohru.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School