FK PŘÍBRAM
17.09.2021
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 8. kolo
2:3
Dukla Praha vs. Příbram
Online
Branky: 35. Buchvaldek, 78. Barac - 7. Vilotič, 29. Procházka, 89. Dedič
Žluté karty: Piroch, Peterka, Barac - Sus, Pilík, Procházka, Zorvan, Antwi
Rozhodčí: Adámková - Ratajová, Novák
Diváci: 654
Dukla Praha:

Rada – Barac, Piroch, Kulhánek, Ruml – Souček (46. Cienciala), Peterka – Kozel (60. Kozma), Faleye (60. Šebrle), Buchvaldek (71. Adediran) – Fábry (86. Pázler)

Příbram:

Šiman – Sus (90. Kvída), Halinský, Vilotić, Mezera – Procházka (79. Vávra), Pilík, Petrák, Langhamer (79. Antwi) – Zorvan (90. Švestka), Voltr (64. Dedič)

Čekání na výhru skončilo

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram na půdě Dukly sice ztratila dvoubrankové vedení, ale po gólu Reného Dediče v samotném závěru dokázala zvítězit a ukončit dlouhé čekání na tři body.

Do utkání s Duklou mohl trenér Valachovič počítat znovu s kapitánem Tomášem Pilíkem, kterému vypršel trest za žluté karty a na lavičku již usedl uzdravený Antwi.

Příbram začala utkání aktivně a hned v sedmé minutě se dostala do vedení. Míč se po rohovém kopu dostal ke Stefanu Vilotičovi a ten i díky zaváhání domácího brankáře Rady otevřel skóre. Hosté byli i nadále aktivnější a po půl hodině se dočkali druhé branky. Znovu po rohovém kopu se prosadil Daniel Procházka a zvýšil. Dukla se však nevzdala a do poločasu dokázala zásluhou Buchvaldka snížit.

I druhý poločas nabídl divákům zajímavý fotbal a šance před oběma brankami. O něco více aktivnější byla domácí Dukla a v 78. minutě zásluhou Baraca vyrovnala. Příbram však druhý inkasovaný gól nezlomil a v samotném závěru dokázala strhnout utkání na svou stranu. Po dalším rohovém kopu se míč vrátil k Tomáši Pilíkovi, který krásným centrem do pokutového území vyzval k zakončení Reného Dediče. Příbramský útočník se nemýlil a ukončil šesti zápasové čekání na tříbodový zisk!

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School