FK PŘÍBRAM
09.10.2020
MOL Cup, 3. kolo
2:1ppr
Hradec K. vs. Příbram
Online
Branky: 58. Kodeš, 94. Dvořák – 75. Boakye
Žluté karty: Dvořák, Kodeš, Vlkanova, Procházka - Kleščík, Tregler, Vais
Rozhodčí: Dorušák - Horák, Vejtsa
Hradec K.:

Ottmar – Procházka, Donát, Král, Leibl – Kodeš, Rada – Vlkanova, Kateřiňák, Novotný – Dvořák

Příbram:

Melichar – Cmiljanović (99. Pinc), Tregler, Diarra (83. Kleščík), Svoboda (14. Nový) - Pilík (64. Boakye), Folprecht (64. Cortez), Soldát, Hájek (46. Vais), Vávra - Rezek

Cesta pohárem končí

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Konečnu v letošním ročníku MOL CUPu vystavil Příbrami druholigový Hradec Králové na jehož trávníku jsme padli 1:2 v prodloužení.

Po kontumačním postupu přes LOKO Vltavín čekala Příbram premiéra v MOL CUPu ve třetím kole na půdě druholigového Hradce Králové. Pro oba týmy ty byl možná na delší dobu poslední soutěžní zápas.

V prvním poločase hráči obou týmů nedokázali předvést příliš fotbalových akcí a hra se za velkého množství nepřesností odehrávala převážně v dostatečné vzdálenosti od obou branek. V jeho závěru si však každý tým vytvořil jednu dobrou příležitost k otevření skóre. Ve 39. minutě poslal velmi dobrý centr do hradeckého pokutového území Cmiljanovič a kapitán Rezek ho jen těsně nedokázal usměrnit. Na druhé straně Kodeš prodloužil trestný kop jen do břevna.

Druhý poločas už branky nabídnout dokázal. Do vedení se v 58. minutě dostali domácí. V pokutovém území nedokázal Pilík včas odklidit míč, který následně umístil do sítě za Melichara Kodeš. Vyrovnání se hosté dočkali v 75. minutě. Na centr si do vápna naběhl střídající Boakye a vstřelil svoji první branku v zelenočených barvách.

Po nerozhodném výsledku následovalo prodloužení a jeho úvodu se do vedení znovu dostali domácí. Pavel Dvořák si navedl míč mezi obránci a střelou na vzdálenější tyč poslal podruhé míč za Melichara. Příbrami se následně již prosadit nepodařilo a tak její letošní putování v poháru končí ve třetím kole.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School