FK PŘÍBRAM
14.02.2024
Příprava A-tým, přát.
3:4
Robstav vs. Příbram
Branky: 18., 20., 36. - 2. Koffi, 45. Fall, 49. Novotný, 55. Fall
Příbram:

Bleha - Vokřínek, Jahić, Coňk, Hošek - Jelínek, Koffi (46. Čejka) - Novotný (60. Čajko), Krameš (60. Gornický), Nkwinga (60. Roušar) - Fall

Divoká přestřelka v Přešticích

Zdeněk Brož

Zápas vložený do středy odehrála kombinovaná sestava bez mnoha klíčových hráčů kádru A-týmu. Gólový duel obohatili brankami dvakrát Fall, po jedné brance dal Koffi a Novotný.

Zápas v Přešticích začal rychlou brankou ve 2. minutě, kterou dal zpoza vápna dorostenec Sebastien Koffi - 0:1. Další naše šance přicházely i nadále, jenže Ondra Novotný, Loic Nkwinga i Ngagne Fall si "vylámali" střelecké zuby na gólmanovi. Domácí nehráli špatně a z první rychlé akce, kterou sice zastavil Ondřej Bleha, skórovali díky pohotové dorážce. Za pár minut s z pravého křídla vytvořili další branku, kterou otočili zápas a ve 36. minutě přidali dokonce třetí gól z rohu. Náš tým to ale nezabalil a ještě před koncem půle snížil střelecky pohotový Ngagne Fall.

Po změně stran si mezi obránce naběhl Ondřej Novotný a přihrávku od Koffiho proměnil ve vyrovnávací gól. Když další branku připravil jak na podnose Loic Nkwinga pro Falla, byl zápas opět "náš". Střídání na obou stranách pak zápas rozdrobily a mnoho dalších šancí už nepřišlo. Střelecky a divácky atraktivní duel tak skončil naší výhrou.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School