FK PŘÍBRAM
14.02.2024
Příprava A-tým, přát.
3:4
FK Robstav vs. FK PŘÍBRAM
Branky: 18., 20., 36. - 2. Koffi, 45. Fall, 49. Novotný, 55. Fall
FK PŘÍBRAM:

Bleha - Vokřínek, Jahić, Coňk, Hošek - Jelínek, Koffi (46. Čejka) - Novotný (60. Čajko), Krameš (60. Gornický), Nkwinga (60. Roušar) - Fall

Divoká přestřelka v Přešticích

Zdeněk Brož

Zápas vložený do středy odehrála kombinovaná sestava bez mnoha klíčových hráčů kádru A-týmu. Gólový duel obohatili brankami dvakrát Fall, po jedné brance dal Koffi a Novotný.

Zápas v Přešticích začal rychlou brankou ve 2. minutě, kterou dal zpoza vápna dorostenec Sebastien Koffi - 0:1. Další naše šance přicházely i nadále, jenže Ondra Novotný, Loic Nkwinga i Ngagne Fall si "vylámali" střelecké zuby na gólmanovi. Domácí nehráli špatně a z první rychlé akce, kterou sice zastavil Ondřej Bleha, skórovali díky pohotové dorážce. Za pár minut s z pravého křídla vytvořili další branku, kterou otočili zápas a ve 36. minutě přidali dokonce třetí gól z rohu. Náš tým to ale nezabalil a ještě před koncem půle snížil střelecky pohotový Ngagne Fall.

Po změně stran si mezi obránce naběhl Ondřej Novotný a přihrávku od Koffiho proměnil ve vyrovnávací gól. Když další branku připravil jak na podnose Loic Nkwinga pro Falla, byl zápas opět "náš". Střídání na obou stranách pak zápas rozdrobily a mnoho dalších šancí už nepřišlo. Střelecky a divácky atraktivní duel tak skončil naší výhrou.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School