FK PŘÍBRAM
31.03.2019
FORTUNA:LIGA, 26. kolo
3:0
Jablonec vs. Příbram
Online
Branky: 12. Jovović, 43. Trávník, 49. Doležal
Žluté karty: Nový, Matoušek
Rozhodčí: Pechanec – Vaňkát, Vodrážka
Diváci: 2406
Jablonec: Hrubý – Holeš, Kubista, Břečka, Sobol – Hübschman – Jovović (74. Fábry), Trávník, Považanec (65. Kratochvíl), Vatajelu – Doležal (80. Chramosta)
Příbram: Kočí - Nový, Chaluš, Tregler, Jablonský - Hlúpik (46. Keita), Soldát (46. Polidar), Kingue, Voltr (72. Vůch) - Matoušek, Fantiš

Domácí měli utkání pod svojí kontrolou

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Obnovená premiéra Romana Nádvorníka na příbramské střídačce skončila v Jablonci bez bodu.

Utkání začalo velmi svižně a brankář Kočí musel velmi brzy dobrým zákrokem likvidovat střelu z kopačky Trávníka. Na druhé straně byl ve vyložené šanci po přihrávce Fantiše Filip Hlúpik, ale ve vyložené příležitosti pouze nastřelil brankáře. Hned vzápětí pak šli do vedení domácí. Jovovič obešel v pokutovém území několik obránců a kolem zkoprnělého Kočího poslal míč do sítě.

Domácí po vedoucí brance pokračovali v ofenzivních snahách a soupeře ke své brance pouštěli jen sporadicky. Druhá branka v příbramské sítí pak přišla před koncem poločasu, kdy se znovu trefil Jovovič. Hlavní rozhodčí však následně branku odvolal a odpískal domácím po zákroku Hlúpika pokutový kop. K rozehrání penalty se postavil Trávník a bezpečně ji proměnil.

Do druhého poločasu udělal trenér Nádvorník dvě změny v sestavě  a poslal na trávník Keitu a Polidara. Domácí však pokračovali v úspěšné ofenzivě a ve 49. minutě zásluhou Pospíšila zvýšili na 3:0. Jablonec si nadále v klidu hlídali dostatečný náskok. V největší příležitosti Příbrami ke korekci výsledku se v 73. minutě ocitl Keita. Rychlonohý útočník se po přihrávce Matouška ocitl sám před Hrubým, udělal dlouhou kličku, ale jeho pokus z velkého úhlu domácí obránci do sítě nepustili. 

Utkání tak skočilo zaslouženou výhrou domácího týmu a Příbram v obnovené premiéře Romana Nádvorníka vyšla střelecky i bodově naprázdno.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School