FK PŘÍBRAM
06.08.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 2. kolo
3:0
Chrudim vs. Příbram
Online
Branky: 2. Průcha, 15. Záviška, 22. Jedlička
Žluté karty: Záviška, Řezníček - Vokřínek
Červené karty: 58. Jeřábek (PB)
Rozhodčí: Kvítek – Kotalík, Poživil
Diváci: 750
Chrudim:

Floder – Koželuh, Hašek, Harušťák, Jančura – Řezníček – Vrána (89. Sedlák), Průcha (79. Skwarczek), Kodýdek (89. Kejř), Záviška (66. Juliš) – Jedlička (66. Firbacher)

Příbram:

Melichar – Čejka, Fišl, Stropek, Dudl – Čermák, Jeřábek, Musil (80. Novotný), Petrák – Osmančík (80. Vokřínek), Surmaj (80. Vott)

Domácí rozhodli v úvodu

Jan Vostrý

Nepovedený vstup do utkání rozhodl o jasné prohře na půdě Chrudimi.

Do prvního venkovního utkání nového ročníku udělali trenéři jedinou změnu v sestavě, kdy Víta Novotného nahradil v záložní řade Lukáš Musil.

Utkání v Chrudimi pro nás nezačalo dobře. Hned ve druhé minutě se domácí z rychlé akce po levé straně dokázali prosadit a skóre zápasu otevřel bývalý příbramský hráč Petr Průcha. O další minutu později mohli domácí zvýšit, ale tentokrát dokázal Melichar zachránit. Šance na vyrovnání přišla o chvilku později. Nejprve střela z vápna mířila jen do středu branky a o chvilku později krásnou střelu Dudla z trestného kopu vytěsnil dobrým zákrokem domácí brankář mimo. Po čtvrthodině se domácím povedlo navýšit své vedení. Do centru z pravé strany se položil Záviška a skóroval. Třetí ránu dostala příbramské defenziva ve 22. minutě, kdy Jedlička zvýšil domácí vedení. Šanci na korekci skóre měl ve 37. minutě Pavel Osmančík. Sám před brankářem sice dokázal strážce domácí branky překonat, ale míč se odrazil pouze od tyče.

Do druhého poločasu nastoupila Příbram aktivněji se snahou pokusit se o vstřelení branky a zdramatizování utkání. Narážela však na pozornou domácí defenzivu a hráči se nedokázali dostat do výraznější šance. Pravděpodobně definitivní rozhodnutí přišlo v 58. minutě, kdy Jakub Jeřábek fauloval Koželuha a za zákrok obdržel přímo červenou kartu. Zbytek utkání už se pak pouze dohrával a domácí si bez problémů pohlídali své vedení.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School