FK PŘÍBRAM
21.09.2022
MOL Cup, 2. kolo
2:3
Mariánské Lázně vs. Příbram
Online
Branky: 38. Skopový, 48. Pěček (pen.) – 9. Zeronik, 54. Vokřínek, 90+1. Wágner
Žluté karty: Holub, Renza - Schindler
Rozhodčí: Nehasil – Mokrusch, Hrabovský.
Diváci: 150
Mariánské Lázně:

Daniel Šmejkal – Patrovský, Růžička, Prokop, Štůla, M. Skopový (64. Gavrylovskyy), Pěček (K), Renza (87. Samek), Pecháček, D. Skopový, Holub.

Příbram:

Smrkovský – Schindler (78. Stropek), Fišl, Vokřínek (90+1. Voriazidis), Wágner (K), Švestka (46. Sakala), Vott (46. Anih), Hájek, Novotný (46. Antwi), Jeřábek, Zeronik.

Drama v nastaveném čase v zápase Mol cupu

Zdeněk Brož

Zápas druhého kola Mol cupu vyřešil v samém závěru Tomáš Wágner. Díky dalším gólům Zeronika a Vokřínka jsme po výhře 3:2 vybojovali postup do dalšího kola.

Náš tým jel na zápas Mol cupu bez několika opor zejména ze záložní řady. Na začátku zápasu vypadalo, že si rychle vezmeme kontrolu nad soubojem, když otevřel skóre Jakub Zeronik. Jenže domácí stačili do poločasu vyrovnat a po změně stran dokonce obrátili skóre výsledku na svou stranu. V 54. minutě rychle vyrovnal Jan Vokřínek - 2:2

V nastavené době, kdy už hrozilo prodloužení, poslal do branky přesnou hlavičku nejzkušenější hráč na place Tomáš Wágner a posunul náš tým do 3. kola národního poháru.

Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School