FK PŘÍBRAM
23.10.2011
Česká fotbalová liga žen, 9. kolo
5:2
Příbram vs. Zlíchov
Branky: 25., 42. a 85. Šedivá, 49. Machutová, 76. Smíšková
Příbram: Pilousková - Boukalová, Štěchová, Kočová - Karasová, V. Císařová, Drdošová (17. Dědinová) - Smíšková, Pilíková (88. Koubková) - Machutová (83. Hilmanová), Šedivá (89. Černohorská).

Druhá výhra v sezóně

Ivan Makoš

Příbramské fotbalistky potvrdily vzrůstající formu. Irena Šedivá se blýskla hattrickem.
Naše ženy,nastoupily proti Zlíchovu plné sebejistoty z předchozích utkání,kde předváděly výborné výkony. Bránící soupeř mohl očekávat debakl, čemuž nasvědčovalo prvních patnáct minut, kdy naše hráčky měly obrovský tlak, který tradičně nedokázaly využít. Za tuto část hry si vytvořily devět příležitostí ke skórování. I zde platilo-nedáš,dostaneš. V 17.minutě se soupeřky ujaly vedení 0:1. Příbramačky začaly utočit znovu. Ve 25.minutě vstřelila vyrovnávající branku Šedivá – 1:1. Tatáž hráčka dala druhý gól ve 42.minutě a tento stav se do poločasu již nezměnil. Před druhým poločasem trenér Čermák vytknul hráčkám způsob hry a ostře kritizoval koncovku. Herní projev se zlepšil a koncovka také. 49.minuta patřila Machutové, která zvýšila na 3:1. Soupeřky nevzdávaly zápas a po našem tlaku a další gólové šanci přesně rozehrály, poslaly své útočnice do brejku a snížily na 3:2. Do útoku zavelela kapitánka Smíšková a v 76.minutě přidala soupeřkám branku a zvýšila na 4:2. Posledním gólem utkání završila v 85.minutě hattrick Šedivá 5:2. Hodnocení: Čermákovo postavení 3-3-2-2 je velmi útočné. Můžeme hrát s jakýmkoliv soupeřem. Zapracovat se musí na katastrofické koncovce. Vytvořit si 31 šancí, oproti pěti (2xskórovaly) a darovat soupeřkám výsledek 5:2 je k zamyšlení.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School