FK PŘÍBRAM
16.04.2022
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 24. kolo
2:1
Příbram vs. Vlašim
Online
Branky: 24. Pilík (P), 92. Halinský - 13. Zlatohlávek
Žluté karty: Novotný, Wágner - Solomon
Rozhodčí: Proske - Kotík, Ježek
Diváci: 567
Příbram:

Melichar – Kvída (69. Tregler), Halinský, Fišl, Vilotić – Pilík (69. Hájek), Čermák (87. Soldát), Gembický (79. Procházka), Petrák, Novotný (87. Antwi) - Wágner.

Vlašim:

Vágner – Lehoczki, Broukal, Křišťan, Hošek (67. Zinhasović) – Rigo (67. Solomon), Icha, Suchan, P. Breda (C) – Zlatohlávek (79. M. Douděra), Gning (88. Toula)

Halinský vypálil tři body v nastaveném čase

Zdeněk Brož

V nastaveném času zápasu s Vlašimí rozhodl o naší výhře Denis Halinský. Našemu týmu se tak povedlo otočit duel po úvodní obdržené brance.

Vítězná sestava z Vyškova šla i do 24. kola F:NL proti Vlašimi. Zápas byl od začátku rozehraný ve velkém tempu a diváci viděli velkou snahu o ofenzivní fotbal od obou celků. Velkou možnost měl už v 7. minutě Tomáš Wágner, když neusměrnil centrovaný míč přesněji do branky. Vlašim však ve 13. minutě udeřila, když se před Melicharem objevili dva nejlepší střelci soupeře a Zlatohlávek měl přesné zakončení - 0:1.

Náš tým gól nezlomil a ukázal hned několik možností. Střelu z dálky předvedl Gembický a ta šla jen těsně mimo. Vyrovnání měl na hlavě i Ondřej Novotný, zblízka přestřelil. Na opačné straně se dostal do výborné šance Suchan a Martin Melichar musel vytáhnout geniální zákrok. Ve 24. minutě chybovali hosté, dobíhající Dominik Gembický byl zastaven ve vápně faulem a kopali jsme penaltu. Tu přesně umístil Tomáš Pilík do horního růžku a bylo to 1:1.

Stále byl vidět Gembický, který střelou z hranice šestnáctky i rychlým brejkem potrápil soupeře, ale zejména ve druhé možnosti byl vychytán brankářem. Pokus z dálky předvedl i Tomáš Pilík a míč letěl těsně nad ve 40. minutě a tím uzavřel účet šancí za první poločas.

Po změně stran nejprve zabrnkal na nervy diváků Melichar při divoké rozehrávce. Pak se mohl akrobaticky prosadit Daniel Fišl, z jeho kopačky šel míč mimo branku. Na dobrý centr Kvídy nedosáhl ubráněný Wágner. Útočné manévry však byly ty tam. Jakoby se oba celky snažily neudělat chybu. Výjimkou byla střela Gembického v 75. minutě, která šla těsně nad branku. Suchanovu střelu na opačné straně efektně lapil Melichar. V momentech, kdy se fauly rozkouskovaný zápas blížil k remíze vypálil tři body našemu týmu Denis Halinský. Jeho náběh před branku skončil bombou v síti a výhrou 2:1!

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School