FK PŘÍBRAM
23.06.2020
FORTUNA:LIGA, N2
1:0
Zlín vs. Příbram
Online
Branky: 62. Poznar (pen.)
Žluté karty: Dramé, Díl
Rozhodčí: Orel – Blažej, Hock
Diváci: 1490
Zlín:

Dostál – Matejov, P. Buchta, Simerský, Bartošák – Džafić (64. Fantiš), Hlinka, Conde (46. Jiráček), Čanturišvili (90. Cedidla) – Janetzký (72. Jawo), Poznar (C) (90. Bačo)

Příbram:

Melichar – Kvída (70. Slepička), Kingue, Dramé, Cmiljanović – Jindráček (55. Antwi), Tregler, Rezek, (70. Díl), Zorvan (82. Kleščík), Škoda (56. Pazdera) – Polidar.

Historie se ve Zlíně opakuje - prohra 0:1

Zdeněk Brož

K těsné výhře Zlína jsme pomohli podobně jako před necelými třemi týdny pokutovým kopem, který rozhodl o dělbě bodů v tomto nadstavbovém zápase.

Do zlínského zápasu jsme šli se dvěma změnami. Do sestavy se vrátil Olivier Kingue a na kraji zálohy místo Antwiho nastoupil Martin Jindráček. Jenže začátek utkání nás nezastihl ve výrazném ofenzivním rozpoložení a pobyt na polovině soupeře byl spíše sporadický. Naopak Zlín byl nebezepčný už ve 13. minutě, kdy Čanturišvili nastřelil z šestnáctky tyč. Propagační střela Martina Jindráčka brankáře domácího celku nevyděsila, naopak ve 24. minutě byl ohrožen náš brankář a to jak v šanci Poznara, tak i na zdraví, když jej útočník domácích hodně zválcoval a čekalo se na ošetření Martina Melichara pár minut.

Ve 27. minutě vychytal už ošetřený Melichar domácího Bartošáka. Později měli Ševci další možnost, kdy zcela volný Poznar hlavičkoval před brankou naštěstí mimo tři tyče. Před koncem půle měl možnost Martin Jindráček, když trefil skákavou střelu na Dostála a podobně si počíhal i na opačné straně náš gólman na Janetzkého. Do kabin se tak šlo se stavem 0:0.

Po změně stran se stala velká chyba v 61. minutě, kdy Jan Kvída fauloval ve vápně kličkujícího Bartošáka a z následné penalty se podobně jako v před necelými třemi týdny nemýlil Poznar - 1:0 pro Zlín. Až vlastně poté se začalo něco dít i v našem podání. Matěj Polidar vypálil z dálky do rukavic brankáře Dostála. Několik slibných závarů před brankou Zlína jsme však k lepšímu zakončení nevyužili, naopak Melichar musel hlídat branku před dotírajícím centrem na Poznara. Další výborný zákrok našeho brankáře. 

V závěru jsme nevyužili ani přímý kop z kopačky střídajícího Jana Díla a tak jsme v tabulce opět spadli na poslední pozici za Opavu. 

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School