FK PŘÍBRAM
14.12.2019
FORTUNA:LIGA, 20. kolo
1:4
Příbram vs. Slovácko
Online
Branky: 59. Petrák – 2. Sadílek, 7. Juroška, 16. Havlík (p), 55. Zajíc
Žluté karty: Kočí, Kodr, Rezek . Reinberk
Rozhodčí: Lerch - Vaňkát, Ratajová
Diváci: 1268
Příbram: Kočí – Tregler, Kodr, Nový, Cmiljanović – Polidar, Petrák, Květ (33. Škoda), Rezek, Zeman (33. Voltr) – Slepička (69. Stuparevič)
Slovácko: Trmal – Reinberk (74. Šimko), Hofmann, Kadlec, Juroška – Kalabiška, Havlík, Sadílek, Navrátil – Hellebrand (68. Krejčí) – Zajíc (78. Dvořák)

Hororový úvod uzavřel podzimní část

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Tragický vstup do utkání přinesl Příbrami další porážku a uzavřel nepovedený ligový podzim.

Příbramský tým chtěl nastoupit do posledního zápasu podzimu s chutí konečně zlomit nepříznivou sérii bez výhry. Duel proti Slovácku však začal jak z hororu. Ve druhé minutě si našel volný míč Sadílek a otevřel skóre zápasu, o pět minut později v podobné situaci neomylně zavěsil Juroška - 0:2. Když se v 15. minutě po faulu Kodra pískala ještě penalta proti našemu týmu, bylo zle. Tu Havlík také proměnil a skóre zápasu bylo už na začátku nehratelné. Ani poté se však herní projev moc nezměnil a našemu týmu chyběla chuť víc zatopit hostům před jejich brankou. Ve 31. minutě tak přišlo dvojí střídaní, skončili Martin Zeman s Romanem Květem, místo nich přišli hru oživit Michal Škoda s Radkem Voltrem.

Přesto ani do přestávky se urodila jediná akce, která by snesla gólové parametry, když se po standardce v poslední minutě mohl prosadit Michal Škoda, kterému sebral míč pozorný brankář hostů. 

Změna hry přišla po přestávce, kombinace se zrychlila a zpřesnila. V 53. minutě měl velkou šanci Radek Voltr, když na zadní tyči zblízka napálil brankáře Trmala. I přes zlepšenou hru však přišel další úder. Rychlý brejk Kalabišky s centrem před naši branku zakončil čtvrtým gólem Slovácka Zajíc. 

V 59. minutě se konečně blýsklo. Rezkova standardka propadla až k Adamu Petrákovi, který napálil míč do sítě - 1:4. Premiérový gól pro dvacetiletého příbramského záložníka! A další rychlá akce následovala záhy, když kombinaci Nového a Škody rozvlnila síť opět, ale tentokrát byl proti praporek pomezního. I dalšího Škodovo zakončení končilo brankou z ofsajdu. V těchto chvílích byl náš tým při chuti. Otevřenou hrou jsme dali šanci hostujícímu Zajícovi v 72. minutě, kterého vychytal Kočí.

Na opačné straně před brankou Slovácka jsme už zaznamenali jen akce Nového a Stupareviče, jenže střely letěly nad branku. 20. předvánoční kolo se tak do srdcí fanoušků Příbrami nezapsalo, když po prohře 1:4 se radovali u Litavky hosté z Uherského Hradiště. 

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School