FK PŘÍBRAM
03.10.2020
Fortuna ČFL A, 7. kolo
1:4
Příbram B vs. Písek
Branky: 10. Cortez - 46. a 63. Šplíchal, 56. Froněk (p), Presl
Žluté karty: Smrkovský, Puchmertl, Mezera, Boakye - Ulbrich
Rozhodčí: Mudra - Hodek, Šlajs
Příbram B:

Smrkovský - Šíma, Puchmertl, Mezera, Kolář - Boakye (46. Kodr), Hájek (46. Lisý), Vokřínek (17. Ptáček), Vlček, Budínský - Cortez (46. Dvořák)

Hosté udeřili ve druhém poločase

Jan Vostrý

Béčko nedokázalo udržet nadějné vedení z prvního poločasu a s Pískem prohrálo 1:4.

Ve vyrovnaném prvním poločase se diváci dočkali pouze jediné branky, kterou po rohovém kopu vstřelil hlavou Chris Cortez.

Do druhého poločasu již v příbramském dresu nenastoupili tři hráči z ligového týmu a na výkonu se to výrazně projevilo. Hned po jeho začátku se hosté prosadili a vyrovnali. Po deseti minutách dostal Písek možnost zahrávání pokutového kopu a dostal se do vedení. Do konce utkání se povedlo hostům své vedení ještě dvakrát navýšit a nakonec si připsali zasloužené vítězství. 

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School