FK PŘÍBRAM
03.10.2020
Fortuna ČFL A, 7. kolo
1:4
Příbram B vs. Písek
Branky: 10. Cortez - 46. a 63. Šplíchal, 56. Froněk (p), Presl
Žluté karty: Smrkovský, Puchmertl, Mezera, Boakye - Ulbrich
Rozhodčí: Mudra - Hodek, Šlajs
Příbram B:

Smrkovský - Šíma, Puchmertl, Mezera, Kolář - Boakye (46. Kodr), Hájek (46. Lisý), Vokřínek (17. Ptáček), Vlček, Budínský - Cortez (46. Dvořák)

Hosté udeřili ve druhém poločase

Jan Vostrý

Béčko nedokázalo udržet nadějné vedení z prvního poločasu a s Pískem prohrálo 1:4.

Ve vyrovnaném prvním poločase se diváci dočkali pouze jediné branky, kterou po rohovém kopu vstřelil hlavou Chris Cortez.

Do druhého poločasu již v příbramském dresu nenastoupili tři hráči z ligového týmu a na výkonu se to výrazně projevilo. Hned po jeho začátku se hosté prosadili a vyrovnali. Po deseti minutách dostal Písek možnost zahrávání pokutového kopu a dostal se do vedení. Do konce utkání se povedlo hostům své vedení ještě dvakrát navýšit a nakonec si připsali zasloužené vítězství. 

Fotogalerie
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis