FK PŘÍBRAM
24.03.2019
I.Celostátní liga U19, 18. kolo
1:3
Pardubice vs. Příbram
Online
Branky: 88. Řehák - 7. Ptáček, 37. Belej (p), 91. Janota
Žluté karty: Šimek (Pa)
Rozhodčí: Vodrážka - Erlebach, Vít
Diváci: 50
Příbram: Melichar - Benda, Jelínek, Puchmertl, Šíma, Vlček, Belej (85. Belej), Sirotek (62. Nezník), Janota, Jílek (72. Mezera), Ptáček

Jarní série pokračuje!

Daniel Huňa

Dorost U19 potvrdil výbornou jarní formu a po výhře v Pardubicích se posunul na první místo v lize!

Příbram začala velmi aktivně a odměnou jí byla už v 7. minutě po krásném uniku branka Ptáčka. Od 15. minuty si začali domácí vytvářet spoustu rohů a standardních situací kolem pokutového území. Příbramští si však vedli před svojí brankou velmi dobře a nenechali Pardubice zakončit. Ve 37. minutě po jedné s akcí v křídelním prostoru, kdy se Příbram snažila najít centrem hráče v pokutovém území, se pískala penalta, po jasné ruce pardubického hráče, kterou proměnil Belej. 

Do druhého poločasu vstoupili hosté velmi dobře. Snažili se kombinovat a cpát se do gólu. Ale chyběl větší klid v před finální fázi. Pardubice se dokázaly prosadit v 88. minutě po rohovém kopu. Netrvalo dlouho a Příbram po krásné akci a gólu Janoty rozhodla o výhře 1:3.

Trenér Huňa: Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. Pardubice hrají se zabezpečené obrany a snaží si vytvářet standardní situace. Nabádal jsem hráče k trpělivosti a to se dařilo. Hráči od 20. minuty do konce první půle byli pod velký tlakem rohů a standardních kopů pardubických hráčů. S tím jsme ale počítali a hráči si s tím poradili na jedničku. V druhém poločase jsme soupeře pustili do jediného zakončení na naší branku, po rohovém kopu a po chybě jsme inkasovali. Jsem moc rád, že se nadále dokážeme prosazovat i proti tak organizované obraně, jakou Pardubice mají. 

Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School