FK PŘÍBRAM
08.03.2020
FORTUNA:LIGA, 24. kolo
2:0
Karviná vs. Příbram
Online
Branky: 43. Qose, 75. Taiwo
Žluté karty: Šindelář, Moravec, Qose - Soldát, Tregler, Škoda, Zorvan
Rozhodčí: Královec – Nádvorník, Mokrusch
Diváci: 3116
Karviná:

Neuman – Ndefe, Šindelář, Rundić, Jan Moravec – Smrž, Qose (86. Bukata), Janečka (73. Hanousek) – Ba Loua, Lingr (79. Vukadinović), Taiwo

Příbram:

Kočí – Pazdera, Šimek, Tregler, Cmiljanović – Voltr (54. Kříž), Soldát (86. Slepička), Zorvan, Rezek (76. Jindráček), Polidar – Škoda

Jarní střelecké trápení pokračuje

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Ani ve čtvrtém jarním utkání jsme nedokázali rozvlnit síť soupeřovy branky a z důležitého utkání v Karviné odjíždíme bez bodového zisku.

Příbram ve 24. kole jela na horkou půdu do vzdálené Karviné. Tým zůstal i v tomto týdnu stále pod vedením trenéra Petra Čuhela, který nemohl počítat stále se ztrátami v defenzivě, kde chybí Kleščík, Dramé i Kingue, do hry stále nemůže zasáhnout ani Yilmaz. Příbramský tým v úvodu zápasu musel čelit tlaku domácích, které podporoval slušně zaplněný Městský stadión. Přesto z této mezihry se nic významného nezrodilo. Naopak ve 20. minutě nám bleskla naděje. Přesný pas Jaroslava Treglera si našel za obranou Michal Škoda, sám pádil na gólmana Neumanna. V gólové šanci však nejlepší střelec týmu zaváhal a brankáře svým pokusem trefil do nohou. Tato situace jako kdyby spustila ofenzivnější hru na obou stranách. Qose pálil na Kočího do rukavic a Taiwo po Lingrově akci naši branku naštěstí minul.

Náš tým začal lépe kombinovat, výsledkem však byl jen nebezpečný centr Matěje Polidara a rána Lukáše Pazdera, která šla mimo branku. Ve 41. minutě se v situaci dva na dva objevil Polidar, zakončení akce však nezvolil při zablokované nahrávce ideálně, místo toho měli kontr soupeř. A když ve 44. minutě si domácí větším důrazem ve vápně vybojovali gól, který zblízka vsítil Qose, začalo být pro nás zle nedobře.

Do druhého poločasu jsme museli otevřít víc hru směrem dopředu, což dávalo rychlonohým útočníkům domácího týmu velký prostor. Ondřej Koči tak musel v krátkém čase vychytat jak Lingra, tak Taiwa. My jsme měli žhavou pětiminutovku na druhé straně. Nejprve měl kapitán Rezek pálil dělovku, kterou zablokoval Rundič. Po rohovém kopu se sice domácí tým krátce ubránil, ovšem David Šimek zůstal na hranici obrany zcela sám a při střeleckém pokus byla jeho rána také na poslední chvíli vychýlena na rohový kop. A po něm ještě hlavičkoval Jaroslav Tregler do rukavic Neumanna.

V 64. minutě jsme přežili možnost Lingra, o deset minut později bylo už hůř. Ba Loua přihrál na Taiwa, který už dopravil míč do sítě - 2:0 pro MFK. Závěr už odehrál domácí celek ve velké pohodě a do otevřené obrany si připravil ještě několi šancí, včetně gólovky Bukaty, kterého vychytal Kočí. I v Karviné tak nám zůstal bodový zisk vzdálen.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School