FK PŘÍBRAM
26.10.2017
Česká fotbalová liga žen, 8. kolo
2:5
Ústí n. L. – ženy vs. Příbram
Branky: 10. Císařová I., 18. Smíšková, 23. Drdošová, 79. Smíšková, 83. Císařová I.
Žluté karty: Götzová
Rozhodčí: Zeman – Mollinger, Vaverka
Diváci: 30
Příbram: Vacíková - Dědinová, Boukalová (46. Vavrušková), Kočová, Branžovská – Drdošová, Štěchová, Císařová I., Kopáčková (86. Krůtová) – Smíšková, Tkáčová (80. Blahovcová)

Jasná výhra po dobrém výkonu

Jan Vostrý

Příbramská děvčata potvrdila dobrou formu v závěru podzimu a připsala si do tabulky další tři body.
Vstup do utkání se nám povedl a hned z první šance jsme se ujali vedení, když Císařová prošla přes polovinu hřiště a střelou k tyči otevřela účet utkání – 0:1. V 18 min. se prosadila po centru Kopáčkové Smíšková a zvýšila na rozdíl dvou gólů. Za necelých 5 minut zvýšila Drdošová po kombinaci Smíškové s Kopáčkovou. Do poločasu měla další příležitosti Smíšková, ale nedokázala se v nich střelecky prosadit. Domácí tým pouze několikrát ohrozil branku Vacíkové, která však držela čisté konto. Druhý poločas začal tlakem domácího týmu, který byl korunován pokutovým kopem, který na dvakrát proměnila domácí hráčka. V 76 min. byl rozdíl ve skóre pouze o 1 gól, neboť po zaváhání Vacíkové domácí tým snížil a začal stupňovat tempo utkání. Tlak ukončila brejkem Smíšková, která se dokázala prosadil přes faulující bránící hráčku a zvýšila naše vedení na 2:4. Účet utkání uzavřela Císařová střelou pod břevno – 2:5. Celý tým zaslouží pochvalu za předvedený výkon.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School