FK PŘÍBRAM
04.08.2019
FORTUNA:LIGA, 4. kolo
3:0
Sparta vs. Příbram
Online
Branky: 28. Costa, 39. Kanga (p), 80. Kanga (p)
Žluté karty: Tregler, Cmiljanovič, Šimek
Červené karty: 84. Voltr (Příbram)
Rozhodčí: Pechanec – Moláček, Hájek
Diváci: 11007
Sparta: Nita – Sáček, Štetina, Costa, Matěj Hanousek – L. Krejčí – Hložek (86. Graiciar), Trávník (75. M. Hašek), Kanga, Plavšić – Kozák (68. Tetteh)
Příbram: Boháč - Tregler, Šimek, Kodr, Cmiljanovič - Alivr (67. Škoda), Soldát, Rezek, Hájek (62. Voltr), Zeman (78. Antwi) - Polidar

Jednoznačná výhra domácích

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram nedokázala navázat na týden staré vítězství a na půdě Sparty prohrála jednoznačným výsledkem 0:3.

Trenér Nádvorník udělal proti předchozímu utkání jedinou změnu, kdy se poprvé v lize do základní sestavy místo Michala Škody dostal bývalý sparťan Pavel Hájek.

Hned v první minutě utkání se do dobré příležitosti hnali domácí a faulující Tregler hned obdržel žlutou kartu. K rozehrání trestného kopu se postavil Kanga a nechal Boháče předvést vynikající zákrok! Sparta dál byla aktivnější, ale do vážnější situace se nedostala. Až ve 28. minutě se na rohový kop naskočil nehlídaný Costa a posla domácí do vedení. Ve 39. minutě se ke slovu dostal i rozhodčí u videa a zpětně byla situace v příbramském pokutovém území posouzena jako penaltová. K jejímu rozehrání se postavil Kanga a poslal Spartu do vedení 2:0. 

V samotném závěru poločasu fauloval na druhé straně Costa Treglera a penalta byla odpískána i pro Příbram. K exekuci se postavil Martin Zeman a nepříliš umístěnou ranou udělal hrdinu z domácího brankáře.

Do druhého poločasu nastoupila Příbram aktivněji. K prvnímu ohrožení branky se po rohu dostal Soldát a hlavou mířil vedle. K dobrému střeleckému pokusu se po centru dostal i Zeman a pálil těsně nad branku.

Na druhé straně se po nacvičeném rohu dostal ke střele Trávník a trefil tyč. Definitivní podobu výsledku pak dal 10 minut před koncem Kanga. Po nedorozumění v obraně fauloval Boháč Teteha a z nařízené penalty domácí zvýšili na 3:0. 

Krátce přes koncem navíc přišla Příbram o střídajícího Radka Voltra, který zbytečně u rohového praporku fauloval Sáčka a po červené kartě musel opustit trávník.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School