FK PŘÍBRAM
08.03.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 18. kolo
0:1
FK PŘÍBRAM vs. SK Líšeň 2019
Online
Branky: 45+4. Tauš
Žluté karty: Nkwinga, Fall - Otrísal, Dziuba, Tauš
Červené karty: 54. Tauš
Rozhodčí: Radina – Matoušek, Šimáček
FK PŘÍBRAM:

Melichar – Matoušek, Coňk, Fišl, Dudl (76. Čejka) – Krch (61. Hudec), Švestka – Nkwinga (61. Hašek), Fall, Nečas – Novotný (69. Vokřínek)

SK Líšeň 2019:

Vajner – Lutonský, Otrísal, M. Jeřábek – Joković, Gerža (81. Vlasák), Čermák, Mionić (88. Aldin) – Dziuba, Polášek – Tauš

K bodům nepomohla ani přesilovka

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Územní převaha a dlouhá přesilovka nestačila na bodový zisk v utkání s Líšní.

V prvním domácím utkání s Líšní jsme hráli poprvé v roce 2024 na domácím stadiónu. Ženy a dívky jsme při příležitosti MDŽ přivítali květinami a v 18:00 byl již tradiční výkop duelu pod dohledem kamer České televize. Aktivní hru našeho týmu začaly zdobit postupně šance. V té první střílel Jakub Nečas vedle. Centr Filipa Matouška byl také nebezpečný  a otřel se o brankovou konstrukci.

Ve dvou šancích se objevil Ondřej Novotný, který hrál na podhrotové pozici. Jednu ránu vyrazil gólman, druhá šla těsně mimo! A před půlí si znovu "vylámal zuby" Novotný na gólmanovi hostů. Když už vypadalo, že oba celky půjdou do šaten s remízou, přišla ve čtvrté minutě nastavení nenápadná hlavička líšeňského Tauše, která přelobovala Martina Melichara v brance a hosté vedli - 0:1.

Po změně stran jsme doufali ve střelecké probuzení. Mohlo rychle přijít. Ondřej Novotný se dostal do úniku za obránce, ale ani v této šanci nevyzrál na brankáře hostů, který byl v té chvíli daleko z branky. Taková neefektivita a smůla v koncovce nás mohla mrzet. V 54. minutě šli hosté do deseti. Po druhé žluté kartě šel pod sprchy hostující Tauš, střelec branky a nás čekala více než třicetiminutová přesilovka.

Dvakrát se před brankou objevil Fall, jenže z obou šancí nic nevytěžil, když první byla nakonec ofsajdová a druhá skončila žlutou kartou. S Vajnerem, brankářem hostů, si pak neporadil ani střídající Pavel Hašek. Dlouhotrvající nápor našeho týmu tak hosté odvrátili a byli už podruhé v této sezóně proti nám úspěšní zejména díky naší nepovedené koncovce.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School