FK PŘÍBRAM
16.03.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 19. kolo
0:2
SK Hanácká Slavia Kroměříž vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 64. Fall, 90. Nkwinga
Žluté karty: Machalík, Oulehla – Fall, Krch, Jahić, Novotný, Brabec, Švestka, Melichar
Červené karty: 29. Dostál - 90. Brabec
Rozhodčí: Kotala – Kotík, Bureš
Diváci: 987
SK Hanácká Slavia Kroměříž:

Dostál – Oulehla, Vincour, Zavadil, Jeleček – Houser (71. Kudela) – Fulnek (31. Gergela), Matoušek (81. Kiška), Cupák, Machalík (81. Jaroň) – Chwaszcz (71. Dočkal)

FK PŘÍBRAM:

Melichar – Dudl, Fišl, Jahić, Matoušek – Švestka, Nečas (60. Andronikou), Hušbauer (80. Nkwinga), Krch (60. Novotný), Hašek (80. Hudec) – Fall (88. Brabec)

Kroměříž jsme zlomili po přestávce

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Ve třetím jarním utkání jsme se konečně dočkali vstřelených branek a i bodového zisku.

Ke třetímu jarnímu utkání zavítala Příbram poprvé v historii do Kroměříže, kde jí čekal nepříjemný soupeř. Domácím vstupu do jara vyšel a toužili po dalším bodovém zisku.

Obraz hry velmi připomínal předchozí dvě utkání. Výrazná příbramská územní převaha, která však neměla kýžený gólový efekt. K vážnějšímu zakončení nevedlo ani několik rohových kopů. Kroměříž stejně jako v předchozích utkáních praktikovala hluboký blok s rychlými protiútoky, ale ani její hráči se k ohrožení Melichara nedostávali. Po půl hodině hry fauloval unikajícího Falla vyběhnuvší brankář Dostál a rozhodčí ho za jeho zákrok poslal předčasně ze hřiště. Domácí se v oslabení ještě více zatáhli a nepouštěli Příbram do zakončení. Hosté se však mohli v nastaveném čase dočkat. V pokutovém území byl faulován Krch, ale nařízenou penaltu poslal Daniel Fišl vedle. 

Začátek druhého poločasu pokračoval dalším příbramským ofenzivním snažením, ale znovu bez výraznějších příležitostí. Hosté se první jarní branky dočkali v 64. minutě. Na přetažený Haškův centr si zaběhl Ngange Fall a otevřel skóre utkání! Příbram se po vstřeleném gólu uklidnila a dále pokračovala v útočném dobývání branky. V poslední desetiminutovce se Kroměříž nadechla k závěrečnému náporu a i v deseti si vytvořila několik nadějných příležitostí. Příbramská obrana však ve spolupráci s Melicharem dokázala vše vyřešit. V nastaveném čase byl nejprve po druhé žluté kartě vyloučen střídající Jan Branec a následně dal definitivní podobu výsledku Loic Nkwinga.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School