FK PŘÍBRAM
04.06.2023
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, B2
0:0
Pardubice vs. Příbram
Online
Žluté karty: Pikul
Rozhodčí: Zelinka – Váňa, Hurych
Diváci: 4350
Pardubice:

Markovič – Tischler, Hranáč, Vlček, Chlumecký – Darmovzal (76. Jan Jeřábek) – Sychra (65. Helešic), Janošek, Hlavatý (87. Šimek), Pikul (65. Vacek) – Černý (76. Krobot)

Příbram:

Melichar – Čejka (83. Stropek), Jahić, Sakala, Fišl – Zeronik (79. Mašek), Švestka (65. Langhamer), Dudl, Vokřínek (65. Petrák) – El Sheikh (65. Anih), Wágner

Manko jsme smazat nedokázali

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

V odvetě baráže do nejvyšší soutěže jsme na půdě Pardubic nedokázali dohnat dvoubrankový náskok domácích a po remíze 0:0 obhájili Pardubice ligovou příslušnost.

Se snahou pokusit o zázrak cestovali hráči Příbrami k barážové odvetě do Pardubic. V základní sestavě došlo proti prvnímu utkání k jedné změně, kdy místo Petráka naskočil na trávník Čejka.

Do první velké příležitosti se dostali domácí. První střelu vyrazil Melichar před sebe a po následném souboji ve vápně se domácí dožadovali penalty. Rozhodčí Zelinka však byl rezolutně proti. Pardubice byly i nadále fotbalovějším týmem a pokoušely se baráž definitivně rozhodnout třetí brankou. Narážely však na pozornou obranu v čele s Benem Sakalou. A když už se dostaly až k zakončení, tak zasáhl Melichar.

Druhý poločas nabídl podobný průběh jako úvodní. Domácí sice byli v poli lepší, ale bez brankového zakončení a na druhé straně se ani příbramská ofenziva nedokázala výrazněji prosadit. K nešťastné události došlo v 61. minutě. Aktivní Švestka sebral na půlce míč Pikulovi, který ho následně nešetrně sestřelil a byl odměněn žlutou kartou. Příbramský záložník navíc zákrok odnesl vykloubeným ramenem a musel být střídán.

Závěr utkání si domácí tým již dokázala pohlídat a po bezbrankové remíze mohl následně slavit záchranu v nejvyšší soutěži. Hostující Příbram bude po letní znovu bojovat ve Fortuna Národní lize.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School