FK PŘÍBRAM
29.08.2017
Juniorská liga, 5. kolo
3:0
M. Boleslav vs. Příbram
Branky: 6. a 36. Novák, 49. Klobása
Rozhodčí: Klíma – Arnošt, Vodrážka
Diváci: 100
M. Boleslav: Truksa – Komárek (81. Krčmář), Křapka, Klíma, Kühnel, Novák, Vejr (74. Košek), Rudzan, Klobása (74. Kopa), Zabilanský (81. Machů), Čmovš (74. Dohnalík)
Příbram: Kočí – Hron, Květ, Šíma (46. Puchmertl), Vávra, Tarczal, Laňka, Belej (59. Lukavský), Benda, Januška, Matoušek (71. Janota)

Mladá Boleslav po dvou zápasech vyhrála, Příbram porazila 3:0

Tomáš Větrovský

Junioři Mladé Boleslavi si po předchozí porážce se Slavií a remíze v Plzni spravili chuť a znovu vyhráli. V 5. kole české skupiny porazili na domácí půdě Příbram 3:0, když se dvěma góly blýskl Daniel Novák a třetí přidal Stanislav Klobása.
Utkání začalo velkou aktivitou domácích, kteří se hned v první minutě dostali k nebezpečné střele, ovšem brankář Kočí byl připraven. Velkolepý nástup domácích barev byl odměněn po šesti minutách hry, kdy skóre zápas otevřel přesnou ranou Daniel Novák. Příbram se postupem času osmělila a snažila se hrozit zejména ze standardních situací, obrana domácích ale působila spolehlivě a hosty prakticky k ničemu nepouštěla. Příbramští měli k dispozici i velké množství rohových kopů, ty však téměř vždy skončily nezdarem. Domácí nakonec deset minut před poločasem svůj náskok zdvojnásobili. Opět to byl Daniel Novák, který se s další prudkou, a hlavně přesnou ranou nemýlil, díky níž si zdvojnásobil své zápasové střelecké portfólio na dvě branky. Druhý poločas začali domácí podobně jako ten první. Nejprve brankář Kočí předvedl další skvělý zákrok a technickou ránu vytáhl na rohový kop, ovšem minutu poté potřetí inkasoval. Mezi střelce se zapsal Stanislav Klobása, jenž pohodlně zvýšil na 3:0. Mladoboleslavští měli utkání jasně ve své moci i režii, soupeře prakticky do ničeho nepouštěli. Příbram opět mohla hrozit výhradně z přímých kopů, ale defenzíva soupeře odváděla celý zápas spolehlivou práci. Domácí neinkasovali, sami dokázali orámovat začátky poločasů svými góly a po snadné výhře 3:0 si do tabulky české skupiny Juniorské ligy zapsali tři body.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School