FK PŘÍBRAM
17.04.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 23. kolo
5:1
AC Sparta Praha B vs. FK PŘÍBRAM
Online
Branky: 11., 69. Šiler, 21. Jedlička, 60. Hodouš, 82. Penxa – 32. Hudec
Žluté karty: Uhrinčať Šiler, Vydra - Jahic
Rozhodčí: Starý – Dobrovolný, Černoevič
Diváci: 421
AC Sparta Praha B:

Surovčík – Uhrinčať, Lilling /K/, Jedlička – Hodouš (79. Váňa), Vydra, Okeke (37. Jonáš), Penxa – Mokrovics, Šiler (79. Šilhart), Rus (63. Michl).

FK PŘÍBRAM:

Melichar - Hošek (84. Krch), Jahić, Fišl, Dudl (64. Coňk) - Nečas, Švestka (84. Gornický), Hušbauer, Hudec (64. Čejka), Andronikou (64. Hašek) - Fall

Na Spartě jsme schytali pět branek

Jan Vostrý

Utkání rezervou Sparty přineslo pět branek v naší síti a nejvyšší porážku letošního ročníku.

Příbram začala utkání aktivně, ale bez výraznějšího ohrožení branky. První střelu tak mezi tyče poslal na druhé straně Hoduš. Jeho slabý pokus však Melichara nezaskočil. To se povedlo až o chvíli později. Přízemní centr z levé strany uklidil za jeho záda jarní domácí střelec Šiler. Hosty brzká obdržená branka evidentně rozhodila a domácí mladíci jim dále zle zatápěli. V 19. minutě mohl zvýšit Mokrovics, ale Melichar byl proti a vyrazil střelu na roh. Sparta se následně dostala k rozehrávání třetího rohu a tentokrát už Jedlička mířil přesně a zvýšil.

Naději hostům přinesla 32. minuta. Dobré napadání a nedůslednost v rozehrávce vyústila v branku Jiřího Hudce, kterého nastřelil Vydra a odražený míč skončil v síti. Mladý záložník mohl oslavit svůj první start v základní sestavě i první příbramskou brankou. V samém závěru poločasu se Sparta dostala do rychlého protiútoku a Mokrovicovu střelu naštěstí zastavila tyč.

Do druhého poločasu vstoupila Příbram aktivně se snahou o vyrovnání. Gól však znovu mohli dát domácí, když Melicharem vyražený míč odklízel před dobíhajícími hráči Hošek na roh. Utkání pak zlomila situace z 60. minuty. Brankář Martin Melichar při rozehrávce trefil přímo do čela dobíhajícího Houdouše a míč se od jeho hlavy odrazil do sítě. Vykřesat šanci pro hosty mohl ještě Fall, ale jeho hlava po rohu mířila těsně nad. Pak už si domácí Sparta užívala závěr utkání a po rychlých akcích do otevřené obrany přidala další dvě branky.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School