FK PŘÍBRAM
30.06.2019
Příprava A-tým, přát.
3:0
Ferencvárosi TC vs. Příbram
Online
Branky: 32. Heister, 53. Priskin, 78. Szereto
Příbram: 1. pol: Boháč - Kodr, Tregler, Rezek, Kingue, Diviš, Škoda, Polidar, Květ, Cmiljanovič, Soldát 2. pol: Boháč - Alvir, Janota, Jandera, Voltr, Hájek, Januška, Šimek, Průcha, Mezera, Vandas

Navzdory dobrému výkonu jsme Ferencvárosi podlehli

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

Příbram proti maďarskému mistru i přes porážku 0:3 předvedla dobry výkon. Z našich kopaček dvakrát zvonila branková konstrukce, Ferencvarosi dvakrát pomohlo k brance ofsajdové postavení.

Příbram zahájila utkání proti mistovi maďarské NB ligy aktivním presinkem, na který soupeř hledal dlouho odpověď. Několik centrů po rychlých kontrech našeho týmu nenašlo adresáta ve vápně. Blízko šance byl Jaroslav Diviš, ale z úrovně brankové čáry už nestačil míč přes obránce poslat do branky. Rezkův přímý kop zakončoval nakonec Matěj Polidar těsně nad bránu a Rezkův další pokus z halfvoleje letěl vysoko. A tak se ve 32. minutě po chybě v rozhrávce dostal do vedení soupeř z Budapeště, když Heister poslal umístěnou střelu do místa, kam Marek Boháč nedosáhl.

Před koncem prvního poločasu se náš tým mohl radovat z branky, jenže Roman Květ poslal dalekonosný oblouček na tyčku opuštěné branky.
Do druhé části hry naskočila jiná desítka hráčů v poli. I ta se prezentovala několika zajímavými pokusy. Voltrovu dělovku vytáhnul gólman Ferencvárose na břevno. Další pokusy Janoty, Hájka i Alvira také pochytal brankář soupeře. Bohužel branky padaly na druhé straně a ne jen vinou chyb v obraně. Ofenzivní hráči zůstali dvakrát za obranou, ale místo ofsajdové pasti byl brejk proměněn a soupeř v zelenobílých barvách se radoval z druhé a třetí branky. Na další dvě dobré šance si počíhal Marek Boháč, konečné skóre zápasu se tak zastavilo na výsledku 0:3 z našeho pohledu.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School